Elmondjam a kollégámnak vagy inkább hallgassak? (többi lent)
Majdnem 2 hete voltam egy kollégám esküvőjén. 2 éve dolgozok együtt a sráccal, elég rendes jó kolléga, nem vagyunk barátok, de haveri a viszony.
A lényeg, hogy a menyasszonytánc után egy kicsivel kb. 1 óra fele a feleségem elkezdte összeszedni a kislányunkat aki a többi gyerekkel játszott egy játszószobában, azon a részen ahol az ott alvó vendégeknek a szobái voltak. A gyerekek bújócskáztak vagy nem tudom ezért benyitott az egyik szobába és azt látta, hogy a menyasszony ép a vőfélyel kefél. Azt mondta a feleségem, hogy szerinte azt észrevették, hogy valaki rájuk nyitott, de azt szerinte nem hogy ki volt. A vőfély nem az a tipikus vidéki figura, volt hanem inkább úgynevezett ceremóniamester, nem vagyok benne biztos mert nem beszélgettem vele, de úgy tűnt mint valami haver-haverja. A vőlegény eközben a gyerekkori cimboráival és a bátyjával ivott. Szerintem nem derült ki azóta ez a dolog, bár mi utána hamar elmentünk. Holnap jön vissza szabiról dolgozni. Szerintetek mit csináljak?
Az lenne a vicces, ha a menyasszony annyira matt lett volna már, hogy képtelen volt megkülönböztetni a férjét a vőfélytől.
Viccet félretéve: lehet, hogy szólnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!