Mégis mit csináljak, hogy mindenkinek jó legyen?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak. Januárban lesz a bálom, amire már most le kell adnom, hogy hány embert hívok meg. Apámnak új élettársa van, aki nélkül nem hajlandó eljönni, viszonyt anyám kijelentette, hogy akkor ő viszont nem jön. Nem tudom mit tegyek, teljesen kétségbe vagyok esve. Talán az lenne a megoldás, ha egyáltalán nem hívnék senkit se, de ez sem tűbik járható útnak. Én csak annyit kérnék tőlük, hogy pár óráig ne akarják megölni egymást, de egyszerűen nem megy. Nagyon kérek mindenkit akinek van bármi ötlete segítsen nekem!2018. szept. 6. 20:55
11/11 anonim válasza:
Akkor ne hívd meg egyiküket sem. Talán észbekapnak tőle és elgondolkoznak legközelebb, hogy mi a fontosabb, a gyerekük, vagy a régi sérelmeik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!