Most én vagyok rossz v. anyunak rossz a felfogása?
Nyugodtan költözz el, (feltétlezem, hogy már nagykorú vagy). Anyukádnak meglepö,, hogy a kislánya hirtelen felnött lett, majd idövel hozzászokik. A hiteleit nem neked kell fizetni, a diákhitelt meg ha akarod, lemondod - nem értem, hogy mi az, hogy ö nem engedi - elvégre te vagy benne a hitelben, nem ö.
Ne legyen semmi lelkiismeretfurdalásod, ez a felnötté válás része, hogy a gyerek elköltözik és önálló életet kezd.
Anyád felvette a diákhiteledet és ő költi ez f@sza mondhatom, de gondolom visszafizetni már te fogod és majd szépen a bank leszivja a kártyádról a fizetésedet, felkészitelek előre hogy nagyon megfogod szivni!
Nem elég, hogy felelőtlen szüleid vannak és a saját gyereküket adósságba keverik, de még ők vannak felháborodva amiért nem tartod el őket továbbra is!
Nem vagy rossz,viszont anyukádnak is igaza van.
Gondolom a többmilliós hitel azért lett,hogy legyen szép házatok,ahol felnőttél,hogy 26 évesen még tanulni tudjál.
Amikor felvette a hiteleket nem látta,gogy az árak mennyire el fognak szaladni.
ha tényleg nem bírják fizetni,akkor kisebbe költözés a megoldás,az,hogy az albérletbe ugyanannyiból kijöttök,mint amennyit most leadtok,azt felejtsd el.Ezentúl a wc-papíron kezdve a cukorig mindent nektek kell megvenni.Viszont ennyi idősen már természetes az igény a külön életre.
Azt nem értem,hogy egy egyesetleges hajléktalanság bekövetkeztével miért is kérdés számodra,hogy befogadjátok a szüleidet.26 évig náluk laktál,pár évig miért gond,hogy ők laknának nálad?
Persze nem veszekedni,duzzogni kellene,hanem leülni és átbeszélni az összes lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!