Az gáz, ha a párom egyik szekrényében őrizgeti a volt
féleségéről a képeket, és az esküvői fotókat?
Az én párom az első komolyabb szerelmétől visszacadott nyakláncot őrizgeti évek óta, pedig csak pár éjszaka volt, a lány részéről pedig teljesen komolytalan. De őszintén eszembe se jutott, hogy ez többet jelenthetne, maximálisan szeretve és tisztelve érzem magam a kapcsolatomban, nincs rá okom, hogy ilyeneket kombináljak.
2018. szept. 1. 13:11
12/27 A kérdező kommentje:
Nem tart el, és egy helyen dolgozunk, mellette vállalkozásom van. 😊 Véletlen tálaltam meg a dobozt, ruha szortírozás közben. Igazi rosszindulatú ember vagy! 😊
Nekem is megvannak a közös kep K a volt férjemmel, esküvői album etc. A múltam része. Legyél kicsit felnőttebb.
2018. szept. 1. 14:02
Az én férjem is valószínűleg elrakta az előző házasságában készült fotókat (esküvői, nyaralásos, csakúgy képeket), de nem érdekel hol van és az sem hogy van-e egyáltalán. Az is az ő élete volt, nekem a múlthoz semmi közöm, és őszintén szólva nem is érdekel. Az a lényeg hogy velünk van, velem és a gyerekekkel. Nem érdemes ezem rágódni. Az meg ha te kibobsz minden emléket az a te dolgod, de ezt mástól nem várhatod el.
2018. szept. 1. 15:30
Az én második férjem is levágta a hisztit, hogy miért őrizgetem a régi képeimet, és miért nem dobtam már ki.
Jól összevesztünk, elmagyaráztam neki, hogy ezek az én emlékeim, és ne haragudjon már érte, hogy előtte is volt életem. Eszembe sincs kidobni. Ha nem tetszik neki, akkor elmehet keresni egy olyan nőt, akinek nem fontos a múltja. Nekem az, mert én rák nő vagyok.
Hogy megértette-e, nem tudom, azóta nem téma ez. De nem ment el :-)
A fényképek pedig maradtak a szekrényben a dobozban.
2018. szept. 1. 15:51
Látni se akarom a volt férjemet, a képeket mégse dobom ki. Emlék. Egyszer voltam menyasszony, olyan emberek is vannak rajta, akik azóta elhunytak, családtagjaim felnőttek, megöregedtek, megváltoztak. Érdekes visszanézni.
2018. szept. 1. 16:59
2018. szept. 1. 21:47
Ja!
Azt bírom különben, hogy mindig beírják ide, "hogy amíg a párod dolgozik, hogy eltartson..." mikor szó nincs ilyenről.
Amúgy meg, igen, szinte minden nő dolgozik, jó lenne már lekopni erről a "férfi tartja el" dumáról.
2018. szept. 2. 08:20
Egyik kolléganőm 5 ève házasodott màsodszor, és tegnap előtt dobta ki az első esküvőjéről készült fotóalbumát (igen, bent a céges kukába :D , előtte megkérdezte hogy meg akarom-e nézni, tök cuki volt). Megkérdeztem hogy miért dobja ki. Válasz: mert vannak akiket ez zavar otthon. Ez két ember lehet. Vagy az első házasságából származó lànya, aki tizenéves, vagy az új férje. Gondolom a férj az. Ő megtette hogy a párja kedvéèrt kidobta a régi fotókat.
2018. szept. 2. 09:57
Valakinek fontosak az emlékek, valakinek meg nem.
Én nem az exem miatt tettem el, hanem magam miatt. Ott fiatal voltam. Azokon a képeken más emberek is szerepelnek, nem csak az ex. Régi buliképek pl.
Vagy a lányom kicsikori képeit nem fogom kidobálni, csak mert rajta van az apja.
Annyi, hogy elrakom, ne legyen szem előtt.
A baj az lenne, ha kiraknám, és mindig azt nézegetném. Na, akkor lehetne aggódni. De a dobozért nem kell.
2018. szept. 2. 10:00
Kapcsolódó kérdések: