Az gáz, ha a párom egyik szekrényében őrizgeti a volt féleségéről a képeket, és az esküvői fotókat?
Figyelt kérdés
Egy cipősdoboz teli van fényképekkel. Ti is megőriznétek? Ez csak emlék lehet, és nem jelent semmit remélem! Mit gondoltok?2018. szept. 1. 12:13
1/27 A kérdező kommentje:
Vannak benne még régi szerelmes levelek, évfordulós versek stb.
2018. szept. 1. 12:14
2/27 anonim válasza:
Nálam ugyan nem volt házasság, dse az összes kép, levél éss cetli, amit valaha irt nekem, az exem meg van. Biztonságban.
Az az én multam, amihez a jelenlegi társnak nincs semmilyen köze.
Szóval a kérdésedre: nem gáz, hanem teljesen normális dolog.
3/27 anonim válasza:
szerintem attól függ, hogy miért "volt" feleség
4/27 anonim válasza:
Egyszer szerette, teljesen normális megőrizni az ilyesmit
5/27 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy hisztis vagy, ha ebből is ügyet csinálsz.
8/27 anonim válasza:
Szerintem sem gáz. Egyáltalán. A korábbi élete is része a múltjának és az ember ragaszkodik az emlékeihez. Semmivel sem szeret Téged kevésbé azért mert megtartotta ezeket a tárgyakat.
9/27 anonim válasza:
Gondolom te sem dobod ki a gyerekkori képeidet csak mert elmúlt, attól még jó lehet rá emlékezni.
10/27 Andizsuzsi válasza:
A gáz az, hogy te abban a dobozban turkálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!