Miket szoktál véletlenül otthon felejteni nyaraláskor?
pizsama :D
múltkor otthon maradt a fürdőruhám, 1,5 óra út után jutott eszembe :D visszamentünk, mert rám nagyon nehéz találni fürdőruhát... amúgy Olaszországba mentünk :D
Semmit:)
3 hét múlva megyünk nyaralni, és már most összeírtam, hogy miket kell vinnünk. Elötte lévő nap szoktam összepakolni, úgy hogy mindent a franciaágyunkra rakok, közben huzogatom ki a listán, ami még kelhet reggel indulás előtt azt kirakom egy kupacba, ebben benne van az aznapi felvett ruha is. Amik tárgyak, pl fogkefe stb, azt kiírom 3 lapra, nagybetűkkel. 1 papír megy a fürdőbe, 1 a hűtőre, 1 a kocsiba:D Amit persze közben berakok a csomagoba azt húzom is a listáról, és a legfontosabb, hogy egy helyen legyen minden, így nincas rá esély h. vmit otthon hagysz:) 23/L
19:32 vagyok.
Azt lehagytam, hogy azért írtam már most össze, hogy 3 hétig még fogok hozzá írogatni dolgokat, amiket éppen megírás közben elfelejtettem. Én mindíg a biztosra megyek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!