Mi a teendő ebben a bonyolult dologban? (válás,2 gyerek)
Sziasztok!
Elvált,két gyerekes apa vagyok.
A nagylányaimmal (12, 14 évesek) a kapcsolattartásom problémába ütközik,mivel nem hajlandók elfogadni az új páromat.Két éve élek új kapcsolatban,mióta elváltam.A lányok már találkoztak a párommal,de némi szülői nyomásra úgy döntöttek akkor nem jönnek hozzánk,ha mindketten itthon vagyunk.Sok alkalommal megcsináltuk azt,hogy párom a hétvégét a lányaim miatt máshol töltötte,holott velem lakik.
Mivel ez mindig nem mehet,ezért inkább az utcán találkoztunk (uszoda,könyvtár,étterem).Mediáción is részt vettünk exfeleségemmel,de ez sem hozott eredményt.A nyári szünet szinte egészét lányaim a lakásuktól 100 km-re anyai mamájuknál töltik,oda én nem megyek.Ezért havonta egyszer tudunk találkozni a közeli városban.Kérdezném,hogy ez a körülmény befolyásolhatja e a későbbiekben a láthatáshoz való jogomat?
A jog, nagyjából csak addig számít, mig pereskedtek. Utána csak az érzelmek dominálnak.
Hasonlót végigjártam. Lányaid érzelmeit befolyásolja az exed. A saját érzelmeid neked kell irányítani.
Úgy tűnik,választanod kell.
Én azt választottam, akinek szüksége volt rám, és ezt éreztette is velem.Ő a második feleségem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!