Anyám képtelen a helyesírásra. Hogyan vehetném rá?
Sajnalom, hogy az a lehetoseg nem jutott eszedbe, hogy anyukad esetleg dyslexias, vagy egyeb problemaja van.
Szegeny anyukad.
Szegyelld magad!!! Elsosorban azert, mert a te helyesirasod is kb. a harmas szintet eppencsak eleri. Pl. "nemjön", "nemvagyok", "nemfogja", vagy a vesszok/kozpontozas. Mas szemeben a szalkat, magadeban a gerendat sem... Szegyelld magad!!!
Sajnálom anyukádat, hogy ilyen kölyke van!
Csak azt tudom mondani, amit a 2-es is tökéletesen leírt.
Az en anyum se tud helyesen irni, de nem igazan foglalkoztat.
Ez olyan dolog h enelkul is felnevelt es kenyeret rak a szadba:)
Az idegen nyelvtanulasrol meg:
Ismerek olyan bp-n elo orosz idosebb not aki egyaltalan nem akart megtanulni magyarul, mert anelkul is el van.
Illetve angliabol is hallottam torteneteket, hogy 10-20eve kint van de nem tud angolul, mert magyar kozegbe dolgozik.
Na meg vilaghiru sportolonk volegenye se nagyon tud magyarul.
Az, hogy egy alapbol egy nehez nyelvet ahol helybol dupla akkora az abc mint az angolba nem is beszelve a rengeteg olyan szorol amik kulon kulon is ertelmesek(es enis keverem oket, hogy akkor hogy van es elisrontom jonehanyszor) senki nem fog tudni tokeletesen megtanulni.
Plane, hogy evrol evre ujitjak es szep lassan elfogjak tuntetni a legnagyobb fejtorest okozo betunket: a ly-t.
Ertelmezheto amit ir?
Akkor szerintem meg mindegy.
Ismerek nala joval fiatalabb analfabetat aki irni se tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!