Miért nem lehet börtönbe csukni, vagy kényszermunkára ítélni?
Figyelt kérdés
Az olyan apákra gondolok, akik nem fizetnek gyerektartást. Az rendben van, hogy ha van bejelentett munkahelye, akkor levonják a fizetésből, de ha nincs, akkor annyival el van intézve, hogy nincs pénz, nem fizet. Na ilyenkor elvinném a kényszermunkára, vagy börtönbe csuknám, és ott dolgoztatnám, és fizessen abból, mert a gyerekért felelősséggel tartozik, az anya sem mondhatja a gyereknek, hogy ezen a héten nem eszel, mert nincs pénz!2010. jún. 21. 14:59
11/13 anonim válasza:
Kedves 15:34-es, olvasd el még egyszer figyelmeen a kérdést,kikre vonatkozott.Akinek nem inge...
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem tudtam, hogy tényleg börtön jár érte, régen nem így volt.
2010. jún. 21. 17:40
13/13 anonim válasza:
Itt irtak elottem, hogyha az apa nem fizet, akkor az buncselekmeny, es bortonbe zarhatjak...hat en meg ilyenre peldat nem lattam. Pl. az egyik rokonom elvalt, az apa nem kivancsi a gyerekukre. Orvoskent dolgozik, szoval van munkaja, megsem fizet, hanem inkabb koltozik a maganrendelojevel egyik varosbol a masikba csak hogy ne tudjak nyomon kovetni es levonni a gyerektartast. Az anya feljelentette, tobb targyalas is volt es meguszta. Gondolom, mert milliomos es valahogy sikerult valakit lefizetni, es igy nem fizet azota sem. A sajat lanyat evek ota (8 eve) nem latogatja, pedig az anya engedte volna. A ferfinek lett egy 25 eves noje, ezert valtak, az anya egyedul van meg mindig, mert mar bele sem mer uj kapcsolatba menni. Hol van itt az igazsagszolgaltatas, ha kis kenopenzzel mindent ki lehet jatszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!