Hogy kezelitek ezt a helyzetet?
2.vagyok:
Az én páromnak mikor megismerkedtünk,akkor volt 8 és 10 éves gyermeke.Lassan húsz évesek,de nagyon jó lett a viszonyunk,soha nem akartam gonosz mostoha lenni bár volt amikor nyeltem.
A másodiknak, akinek mostohagyerekei vannak: Hidd el, a gyerekek is hatalmasokat nyelnek néha:)
Bár én nagyon jól jártam, nagyon szeretem apukám új párját, egy pillanatra sem voltam rá féltékeny vagy akármi. Szerintem ez nem normális. De az lehet, hogy a kislányotokra féltékeny, főleg, ha egyke. Gondolj bele, az apjának van mégegy gyereke, ráadásul egy másik nőtöl, és együtt is laknak, ő meg nem lakik az apukájával.. Ez főleg akkor nehéz, ha a kislány apás.
Egyébként szerintem te is túlreagálod a helyzetet, a kislánynak egy kis nasitól semmi baja nem lesz, attól meg pláne nem, ha a testvére emelgeti (miért ne emelgethetné???), egyszerűen csak hagyd, hadd csinálja. Te vagy a felnőtt, neked kell okosabbnak lenned.
Nem azért,de kéthetente nem túl nagy dolog húslevest főzni...ha nyáron hosszabb ideig nálatok van,főzz dupla adagot,aztán fagyaszd le neki.
Nem szereted te ezt a lányt,azt kell mondanom,hogy akkor az apját sem.Azt a pár évet,amíg együtt töltötök még,ne keserítsd meg a számára.
Legyen kéznél olyan nasi,amit adhat a kicsinek,miért ne emelgethetné?Vagy te nem vagy ott?Látszik,hogy szereti a kistestvérét,törödne vele(ezért az etetés és emelgetés,de te még ebből is problémát csinálsz)
Hát édesanyának se szeretnélek,nem mostohának...ezzel a viselkedéssel TE fogod a kicsi ellen fordítani a nagylányt,úgyhogy ne forgasd magd a szemeidet,ha elöbb-utóbb gyötörni kezdi..persze a saját gyermekedtől is elveszed a testvére szeretét..na ilyen anya vagy.GONDOLKOZZ végre felnőtt módra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!