Ki meddig tűrné szó nélkül hogy valamelyik családtagja nála lakjon, úgy hogy nem ad semmit a kasszába?
Nalunk felesegem occse eloskodik rajtunk, nem fizet semmit, vizet villanyt hasznalja, fillert nem ad. Nem tudjuk kirakni, mert a haz fele az o neven van - amit abbol a penzbol lett veve, amit az apja kapart ossze - az apjat "kitagadta".
Szoval, a kerdezo helyzete meg jo. El kell beszelgetni vele rendesen, a legrosszabb, hogy sertodes, kiabalas lesz, meg orok harag. De legalabb a gyerek kajajat nem eszik el utanna.
Minekutána a férjedet felnevelte, akivel most élsz és remélhetőleg boldog vagy (ha nem, az nem az ő hibája), kutya kötelességetek segíteni a kedves papának.
Szerintem a kérdés is felháborító.
Nálunk is az volt, hogy négyen költöztünk össze.
Két főnek volt akkor jövedelme, az egyik fizetése elment a hitelre, a másik nyugdíjas lett.
Aztán én is keresni kezdtem, de az öcsém nem.
Utána ő is, de a kicsi köcsxxg fogta magát és új életet kezdett a hitelt meg itt hagyta.
A nyugdíjas, az anyánk nem fizet semmit a hitelbe, eltartatja magát, az egész nyugdíját a kisfiának adja, aki kiköltözött, de nem tud megélni.
Most ketten tartjuk fenn a hitelt, meg anyukát, hogy dögöljön meg.
A testvérem meg pofátlankodik, hogy nem keresünk eleget, hogy kiadjuk a tul. hányadát.
Remélem kirúgják a kis szemetet.
55 éves, könyörgöm!20-25 évig még el kellene tartani?
Húzzon dolgozni és fizesse a saját költségeit, vagy menjen a komfort nélkülibe és oldja meg, ahogy tudja.
Ha nem dolgozik, akkor nyugdíja sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!