Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki meddig tűrné szó nélkül...

Ki meddig tűrné szó nélkül hogy valamelyik családtagja nála lakjon, úgy hogy nem ad semmit a kasszába?

Figyelt kérdés
Nálunk konkrétan az apósról van szó. Befogadtuk mert egyedül maradt. A szoc segélyt is megvonták tőle,most semmilyen pénzt nem kap. A baj hogy egyre követelőzőbb,és teljesen normálisnak gondolja hogy eltartjuk.
2010. jún. 21. 12:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ilyen közeli rokontól csak ennyit kérj: Ő is vegyen részt a házimunkába, és egy számlát fizesen ki. Ez a minimum!
2010. jún. 21. 13:38
 22/32 anonim ***** válasza:

Nalunk felesegem occse eloskodik rajtunk, nem fizet semmit, vizet villanyt hasznalja, fillert nem ad. Nem tudjuk kirakni, mert a haz fele az o neven van - amit abbol a penzbol lett veve, amit az apja kapart ossze - az apjat "kitagadta".

Szoval, a kerdezo helyzete meg jo. El kell beszelgetni vele rendesen, a legrosszabb, hogy sertodes, kiabalas lesz, meg orok harag. De legalabb a gyerek kajajat nem eszik el utanna.

2010. jún. 21. 13:41
 23/32 anonim ***** válasza:
32%

Minekutána a férjedet felnevelte, akivel most élsz és remélhetőleg boldog vagy (ha nem, az nem az ő hibája), kutya kötelességetek segíteni a kedves papának.

Szerintem a kérdés is felháborító.

2010. jún. 21. 13:42
 24/32 anonim ***** válasza:

Nálunk is az volt, hogy négyen költöztünk össze.

Két főnek volt akkor jövedelme, az egyik fizetése elment a hitelre, a másik nyugdíjas lett.

Aztán én is keresni kezdtem, de az öcsém nem.

Utána ő is, de a kicsi köcsxxg fogta magát és új életet kezdett a hitelt meg itt hagyta.

A nyugdíjas, az anyánk nem fizet semmit a hitelbe, eltartatja magát, az egész nyugdíját a kisfiának adja, aki kiköltözött, de nem tud megélni.

Most ketten tartjuk fenn a hitelt, meg anyukát, hogy dögöljön meg.

A testvérem meg pofátlankodik, hogy nem keresünk eleget, hogy kiadjuk a tul. hányadát.

Remélem kirúgják a kis szemetet.

2010. jún. 21. 13:44
 25/32 anonim ***** válasza:
51%

55 éves, könyörgöm!20-25 évig még el kellene tartani?

Húzzon dolgozni és fizesse a saját költségeit, vagy menjen a komfort nélkülibe és oldja meg, ahogy tudja.

Ha nem dolgozik, akkor nyugdíja sem lesz.

2010. jún. 21. 13:59
 26/32 A kérdező kommentje:
Kedves 13:42 a férjemet inkább az édesanyja nevelte,mert az apuka nem igazán akart részt venni benne. De most hogy így egyedül maradt,mégsem taszította el,de ez egy másik történet! Egyébként én azt soha nem értettem hogy egy gyereknek miért kell hálásnak lenni hogy felnevelték,ő nem kérte hogy megszülessen egy szülőnek meg ez a kötelessége!
2010. jún. 21. 14:01
 27/32 anonim ***** válasza:
13,43-nak szívből kívánom, hogy legyen ilyen helyzetben. Majd majd meglátja, hogy mi a kutya kötelessége.
2010. jún. 21. 14:31
 28/32 anonim ***** válasza:
13,42nek jobban mondva
2010. jún. 21. 14:32
 29/32 anonim ***** válasza:
49%
13.42 nem egy lerokkant, önmagát ellátni képtelen, vénséges apukáról van szó! Egy rendes szülő addig segíti a gyerekét, amíg tudja, nem tíz évvel a nyugdíj előtt beköltözik hozzájuk és kizabálja az unokái kajáját a hűtőből, meg ingyenél! Legalább is a mi családunkban így szokás! Ha nekem kellene a gyerekeimnél lakni, pénz nélkül, a minimum az lenne, hogy én főznék mosnék takarítanék rájuk, meg tízórait csomagolnék, de egyébként is, nem csak fizetségként. Nekem öröm gondoskodni róluk. Ki sem bírnám, hogy csak üljek ott a nyakukon.
2010. jún. 21. 14:43
 30/32 anonim ***** válasza:
13:42-es válaszolót szeretném tájékoztatni,hogy a szülőnek erkölcsi kutyakötelessége a gyermekét felnevelni,nem választás kérdése! De természetesen amint munkaképes,és tud magáról gondoskodni,a gyermek is köteles dolgozni,nem a szülők nyakán élni.Ugyanez vonatkozik fordítva is,történetesen a Kérdező apósa nem egy magatehetetlen beteg ember,hanem egészséges,ám lusta léhűtő.
2010. jún. 21. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!