Ti családon belül fingtok egymás jelenlétében?
Szüleim előtt nem szoktam, illetve akkor is próbálkozom visszatartani, vagy halkan ereszteni el.
A testvéreim előtt simán, elnézést se kérünk.
Viszont a szobatársaim előtt is nyugodtan eresztem el a gőzt.
kapcsolat terén mondta egyik haverom, hogy kapcsolatba van a 3 hónapos határ mikor fingani lehet, de szóvá tenni még nem :D (később még talán showder klubba is hallottam)
amúgy családon belül nem nagy valami, egy háztartásban vagytok néha megesik, de nem igazán jellemző
"családon belül nem kell finomkodni, sőt ártasz is az emésztésednek, ha finomkodsz"
Azért ezt nem hiszem. Minden lakásban van mellékhelyiség, és otthon könnyebb is megoldani a félrevonulást, mint mondjuk munkahelyen egy hosszú értekezleten, vagy ilyesmi. Ha ott meg lehet oldani, illetve ha az nem árt az egészségnek, akkor az otthoni figyelmesség sem árthat.
Nem. Felböfögjük. :D :D
Viccet félretéve, nem tudom, melyik fimben mondta a pszichológus, hogy egy jó kapcsolat alapja a fingás. Egy másikban pedig azt, hogy ha a párok pukiznak egymás előtt, akkor már szexeltek.
Igen.
Amúgy Igaza van az utolsó előttinek, akkor komoly a kapcsolat, ha finganak egymás előtt.
Mi itthon ebből nem csinálunk ügyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!