Van olyan osztálytársad, akin egymás közt röhögtök, de a jelenlétében nem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 20:43
1/9 anonim válasza:
nincs. Szerencsére a mi osztályunk nem primitív, hogy másokat bántsunk.
2/9 anonim válasza:
Már egyetemre járok, de soha nem voltam híve mások kibeszélésének, kiröhögésének.
3/9 anonim válasza:
Nincs. Általában normális lelkületű, és nem képmutató emberekkel barátkozom, akikkel ilyen gyökér dolgokat nem csinálunk.
5/9 anonim válasza:
Nagyon kétszínűek vagytok, ha a háta mögött kinevetitek, hozzáteszem nyilvánosan sem illik, mert az szegénynek nagyon megalázó. Majd, ha Ti is ilyen helyzetbe kerültök, jusson eszetekbe!
6/9 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett hozzátenném, hogy én vagyok az az osztálytárs, akin röhögnek :(
2017. aug. 8. 14:01
7/9 anonim válasza:
Így már más a leányzó fekvése, sajnállak. ☹ Hányadikosak vagytok? Kitartás, minden csoda 3 napig tart, majd leszállnak rólad.
8/9 A kérdező kommentje:
#7: Most leszunk 10.-esek. Ha gondolod, privatban meselhetek bovebben is a sziturol.
2017. aug. 9. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!