Ha a családban van ellenségem, mit tehetek? Normális hogy mindketten egymás szemébe hazudunk? Meddig lehet kétszínű családon belül?
Ha a családban van az ellenségem, és mindketten utáljuk egymást igazából, akkor az normális hogy mindketten egymás szemébe "mézes mázasak" vagyunk?
Ez így normális?
Meddig lehet ezt csinálni? Hogy "jopofat" vágunk egymásra közben ki nem állhatjuk egymást?
Továbbá én akkor ha ezt a viselkedést folytatom minta minden a legnagyobb rendben lenne akkor ugyan olyan leszek mint Ő? Ezzel lealacsonyodok a szintjére ugye? Akkor én is kétszínű ember vagyok?
Dióhéjban annyi a történet hogy Ő kezdett ellenem áskálodni évekkel ezelőtt,én reagáltam az ő viselkedésére. Mindketten tudjuk hogy utáljuk egymást viszont ha ritkán találkozunk akkor úgy teszünk mintha minden szuper lenne, de érzem hogy utál a levegő szinte forr. Próbálom kerülni őt, de néha mások által össze találkozunk.
Mit tegyek? Nem akarok vele mindenki előtt veszekedni mert félek hogy bosszút áll rajtam , de kétszínű sem akarok lenni mert akkor olyan leszek mint Ő ugye?
Hogyan viselkedjek?!
Gondolom ez anyós, vagy sógornő történet.
Viselkedj úgy, ahogy egy közösségben az élhetőség kedvéért viselkedni kell, legyen az munkahely, vagy család.
Miért kell mézesmázoskodnod?
Az tényleg undorító és fárasztó.
Legyél simán kultúrember, aki köszön, megköszön, elbeszélget az időjárásról, egyébként tartja a száját, majd elköszön.
Ennyi a titok!
Átérzem. Én bátyámmal vagyok így. Akárhányszor hazalátogatok a szülői házba, próbálom kerülni, de hát nem olyan nagy az a ház. -_-
Egy önző, empátia nélküli ember, aki csak a saját érdekeit nézi, nem csinál semmit, nem dolgozik, viszont az anyánkat lelustázza simán, ha nincsen főtt étel. Lenéz mindenkit, mer magát különleges hópihének tartja, akinek jár minden ingyen. Fú csak ha rágondolok, ideges leszek. Bocs, hogy a saját nyavalyámat írom le.
Ez nem kétszínűség, hanem gondolom azért is tartod magad és viselkedsz normálisan, mert nem akarsz a többi családtagnak fájdalmat okozni, nem? Nálam ez az egyik ok, ami visszatart. De ez hosszútávon nem jó neked sem.
Kiről van szó?
Ha harcba szállsz vele, szétszakad a család.
Nálunk nagyon nagy a család.
Van két idióta, akik egymást túllicitálva pletykálnak, rágalmaznak, gyaláznak, ítélkeznek a széles família tagjairól. Mindezt olyan meggyőzően tudják tenni, hogy vannak, akik hisznek nekik, és totálisan kettészakították a famíliát.
Tartsd meg a diplomáciai távolságot, a magánügyeitekről ne beszélj nekik. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!