Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El vehetik ezert a gyerekem?...

El vehetik ezert a gyerekem? Vagy csak, ki taláció?

Figyelt kérdés
Terhes vagyok és mondta anyum hogy létezik olyan hogy a pártfogo el vetetheti a gyerekem mer nincs meg a 8 osztályom és.nem.is dolgozok de el tudnánk ezen kivül tartani a babát anyum minden áron rám.akar ilyeszteni mer ö neki nem.tetszik ez a baba dolog létezik ilyen hogy e miatt el vehetik a gyereket de.közbe jo körülmények között lenne és el tudjuk tartani?

2018. aug. 20. 23:50
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
64%
Egyáltalán betöltötted már a 18-at?
2018. aug. 21. 16:36
 32/40 anonim ***** válasza:
64%

Sajnos nem fogják elvenni.

Ismerek egy 13 éves kislányt, nemrég szült, és hazavihette a gyereket, azt se tudni ki az apa...

2018. aug. 21. 18:34
 33/40 A kérdező kommentje:

El multam mar 18 a pattogó gumilabdág meg pattogjanak már odébb.

Amugy köszi a válaszokat az hogy meg miert nem vegeztem el a 8 álltalánost teljesen más ügy mert nem vagyok analfabéta ugyanis azok nem.tudnak irni se olvasni amint látszik én meg tudok. Teljesen más dolog hogy félre irok valamit meg az is más dolog ha egy szot nem tudok le irni sok szivtelen sutyerák stréber gyerek.kb 35 emberböl 2 normalis ember volt gratulalok 👏👏

2018. aug. 21. 21:26
 34/40 anonim ***** válasza:
85%
Én vállalom a szarszemészaralak szerepét. Fos családból származom, egy alkoholista nevelőapa elitta a jövőnket, anyám meg elhetdált mindent, amit lehet. 13 éves korom óta azért dolgozom, hogy ruhám és ételem legyen valamint, hogy fedél legyen a fejem fölött. Amíg mások nyaraltak én kerítésalapot ástam, sittet hordtam és egyéb aljamunkákat csináltam. Ma közel a 36-höz vállalkozásom van és adót fizetek! Olyan adót, amiből az olyan élősködőket fizetik majd, mint te! Akik nem tanulnak, nem dolgoznak és rohadtul semmit nem tesznek. Már előre sajnálom a gyerekedet. Utállak a felelőtlenséged miatt, utállak, mert a folgozó társadalmon fogaz élősködni! Nekem két gyerekem van! Mindkettő tervezett! Megterveztük a kiadásokat, a jövőjüket, de ehhez , tanulni és dolgozni kell!
2018. aug. 21. 22:21
 35/40 anonim ***** válasza:
81%
Ha pártfogó van, akkor itt más van a háttérben. Miért van pártfogód?
2018. aug. 22. 06:56
 36/40 anonim ***** válasza:
87%
Azok mellé rendelik ki, akik bűncselekményt követtek el. Rakjuk össze: nincs iskola, nem dolgozik, terhes és még bűnöző is. Kicsit romagyanús.
2018. aug. 22. 07:10
 37/40 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem sem fehérember...épp eleget vesznek el az adónkból az ilyenek ellátására, ezek meg szaporodnak amikor betöltik a 14-et, mint a csótányok.
2018. aug. 22. 11:24
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

34

Gratulálok a terveztett gyerekeid anyjának ócska lelkületéhez.

2018. aug. 22. 11:38
 39/40 anonim ***** válasza:
83%

off:

Nem tudom elképzelni, hogy mi miatt hagytad abba az általános iskolát, de ez a mai világban szégyen, ha most még nem is szégyelled, a későbbiekben amikor a gyerekednek kell segíts tanulni vagy hazajön a gyerkőc s megkérdi anya neked mi a foglalkozásod, mit tanultál, akkor mit válaszolsz? Példát kell mutass neki, gondolom jól akarod nevelni!

Ha a 8 általánost be is fejezed az még ritka kevés a boldoguláshoz, bár az érettségit tedd le, tanulj valami szakmát, most hiába hivatkozol a párodra, hogy jól keres stb, te magad is biztos lábakon kell állj a gyerek miatt (ha egyéb motivációd nincs), a párod otthagyhat, vagy istenőrizz baja lehet, amitől nem tud többet dolgozni, s a gyermek akkor is éhes lesz, meg ruha kell neki stb stb.

2018. aug. 22. 16:47
 40/40 anonim ***** válasza:
74%
Tudom mit jelent a pártfogó, ezért kérdeztem rá. De nem fogunk már választ kapni.
2018. aug. 22. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!