El vehetik ezert a gyerekem? Vagy csak, ki taláció?
Sajnos nem fogják elvenni.
Ismerek egy 13 éves kislányt, nemrég szült, és hazavihette a gyereket, azt se tudni ki az apa...
El multam mar 18 a pattogó gumilabdág meg pattogjanak már odébb.
Amugy köszi a válaszokat az hogy meg miert nem vegeztem el a 8 álltalánost teljesen más ügy mert nem vagyok analfabéta ugyanis azok nem.tudnak irni se olvasni amint látszik én meg tudok. Teljesen más dolog hogy félre irok valamit meg az is más dolog ha egy szot nem tudok le irni sok szivtelen sutyerák stréber gyerek.kb 35 emberböl 2 normalis ember volt gratulalok 👏👏
34
Gratulálok a terveztett gyerekeid anyjának ócska lelkületéhez.
off:
Nem tudom elképzelni, hogy mi miatt hagytad abba az általános iskolát, de ez a mai világban szégyen, ha most még nem is szégyelled, a későbbiekben amikor a gyerekednek kell segíts tanulni vagy hazajön a gyerkőc s megkérdi anya neked mi a foglalkozásod, mit tanultál, akkor mit válaszolsz? Példát kell mutass neki, gondolom jól akarod nevelni!
Ha a 8 általánost be is fejezed az még ritka kevés a boldoguláshoz, bár az érettségit tedd le, tanulj valami szakmát, most hiába hivatkozol a párodra, hogy jól keres stb, te magad is biztos lábakon kell állj a gyerek miatt (ha egyéb motivációd nincs), a párod otthagyhat, vagy istenőrizz baja lehet, amitől nem tud többet dolgozni, s a gyermek akkor is éhes lesz, meg ruha kell neki stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!