Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túllendülni egy...

Hogyan lehet túllendülni egy évek óta tartó nehéz időszakon? A gyerekem miatt próbálok erősnek lenni, de nem tudom meddig bírom.

Figyelt kérdés
Ha a gyerekem nem lenne, már én se lennék. Ő miatta bírom még. Az exem folyton megaláz, bánt, kinevet. Ő újra boldog és érezteti velem, hogy én egy senki vagyok. Semmire nem vagyok jó, semmit nem csinálok jól.
2017. aug. 24. 13:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert hagyod. Kezd végre új életet. Ismerkedj, találj magadnak egy párt és mutasd meg, hogy tudsz boldogan élni-sőt, mutasd meg, hogy amióta eltakarodott az életedből, neked sokkal jobban megy. Ne hagyd, hogy átgyalogoljon rajtad. Ki ő, hogy megmondja, hogy mit csinálsz jól vagy sem?? Biró az életedben? Nem. Akkor?
2017. aug. 24. 14:01
 2/16 A kérdező kommentje:
Új életet kellene kezdenem, de nem megy. Szeretnék egy normális férfit találni, de nem egyszerű. Félek attól is, hogy a gyerek hogyan viszonyulna egy új emberhez az életében, nehogy mégnagyobb kárt okozzak neki. Nem tudom a kivezető utat.
2017. aug. 24. 14:25
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

" Amikor a poklon kell átmenned, csak menj tovább!"

Winston Churchill

2017. aug. 24. 14:33
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

En haromszor valtam el, es mindegyik hazassagombol maradt ram egy gyerek. Haromszor csinaltam ezt vegig.

Tapasztalt oreg roka tanacsa:

Csak menj tovabb. Barmit is csinal az exed, te csak menj tovabb. A jovoben az a legjobb, hogy mindig csak egy nap jon egyszerre.

2017. aug. 24. 14:37
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem kell uj par egy uj, boldog elethez. Nem egy uj pali hozza a boldogsagot, lehet, hogy meg csak tobb sz@rt. Tanulj meg labra allni magadtol, ne mastol vard a boldogsagod. Egy gyerekkel meg a jeg hatan is megelsz.
2017. aug. 24. 14:43
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Arra tökéletes vagy, hogy a gyereketeket neveld, nem? Ha valaki évek múltán is azzal szórakozik, hogy az exet fikázza, amögött egyetlen dolog van: mindenáron igazolni akarja saját magát. Ez nem rólad szól, kérdező, ezért nem is kéne tőle felvenned.
2017. aug. 24. 14:52
 7/16 A kérdező kommentje:

köszi a jó tanácsokat!

4es: te vagy a nő? hány éves gyerekekkel maradtál egyedül?

hogy tudtad elviselni a sok kudarcot?

én legalábbis kudarcként élem meg

2017. aug. 24. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:
94%

Miért kell neked találkozni az exeddel?

Én is elváltam, még csak nem is nagy haraggal, mégsem találkozgattam és trécselgettem a volt férjemmel.

Amikor a megállapított láthatása volt, jött a gyerekért, én kiküldtem a gyereket és elmentek.

Amikor meghozta, elbúcsúztak a kapuban, a gyerek bejött és kész!

Ha volt valami (nem tudott jönni, vagy máskor jött, vagy a gyerek volt beteg, esetleg iskolai elfoglaltsága volt) akkor felhívtuk egymást és 3 mondattal letárgyaltuk a lényeget, semmi privát duma, "hogy vagy" és társai.

Miért nem így csinálod?

Tanuld meg lezárni és lerázni a múltat, ami nem feltétlenül volt káros, mert kaptál belőle rengeteg tapasztalatot.

Pasit meg nem kell mindenáron keresni, ezt csak a társfüggők teszik, úgyis fog neked az élet hozni még párt, ha akarod, ha nem. Lehet, hogy pont akkor, amikor kiviszed a szemetet.

Egyetlen dolgod az lesz, hogy az előző kapcsolatodban szerzett tapasztalatokat megfelelően hasznosítsd.

... és ahogy a mondás tartja, "Problémák nincsenek, csak megoldandó feladatok!"

2017. aug. 24. 15:22
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi közöd van az exedhez? Nem értem!
2017. aug. 24. 15:26
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Na de miert targyalsz vele egyaltalan? Ne allj szoval vele, es nem tud bantani. Ha az utcan, boltban meglatod, elforditod a fejed, es kesz. Igy meg egy gonosz vigyorral sem tud megbantani, hiszen nem latod.
2017. aug. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!