Hogyan lehet túllendülni egy évek óta tartó nehéz időszakon? A gyerekem miatt próbálok erősnek lenni, de nem tudom meddig bírom.
" Amikor a poklon kell átmenned, csak menj tovább!"
Winston Churchill
En haromszor valtam el, es mindegyik hazassagombol maradt ram egy gyerek. Haromszor csinaltam ezt vegig.
Tapasztalt oreg roka tanacsa:
Csak menj tovabb. Barmit is csinal az exed, te csak menj tovabb. A jovoben az a legjobb, hogy mindig csak egy nap jon egyszerre.
köszi a jó tanácsokat!
4es: te vagy a nő? hány éves gyerekekkel maradtál egyedül?
hogy tudtad elviselni a sok kudarcot?
én legalábbis kudarcként élem meg
Miért kell neked találkozni az exeddel?
Én is elváltam, még csak nem is nagy haraggal, mégsem találkozgattam és trécselgettem a volt férjemmel.
Amikor a megállapított láthatása volt, jött a gyerekért, én kiküldtem a gyereket és elmentek.
Amikor meghozta, elbúcsúztak a kapuban, a gyerek bejött és kész!
Ha volt valami (nem tudott jönni, vagy máskor jött, vagy a gyerek volt beteg, esetleg iskolai elfoglaltsága volt) akkor felhívtuk egymást és 3 mondattal letárgyaltuk a lényeget, semmi privát duma, "hogy vagy" és társai.
Miért nem így csinálod?
Tanuld meg lezárni és lerázni a múltat, ami nem feltétlenül volt káros, mert kaptál belőle rengeteg tapasztalatot.
Pasit meg nem kell mindenáron keresni, ezt csak a társfüggők teszik, úgyis fog neked az élet hozni még párt, ha akarod, ha nem. Lehet, hogy pont akkor, amikor kiviszed a szemetet.
Egyetlen dolgod az lesz, hogy az előző kapcsolatodban szerzett tapasztalatokat megfelelően hasznosítsd.
... és ahogy a mondás tartja, "Problémák nincsenek, csak megoldandó feladatok!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!