Szeretnék köszönetet mondani, aztán nem rabolom tovább az időtöket?
Erről a kérdésről lenne szó:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Csak szeretném, ha tudnátok, hogy milyen fontos változást hoztatok az életembe: a Ti szemetekkel, kívülállóként tekintettem magamra, pont ez kellett, ez mozdított ki a mélypontról. Elmentem pszichológushoz is, mivel egybehangzóan ezt javasolta mindenki, elkezdtem intézni a továbbtanulásomat, és jelentkeztem több helyre önkéntes segítőnek. Továbbra is félek ugyan közel engedni magamhoz bárkit, nagyon nem szivesen mozdulok ki az otthonom biztonságából, de végre szembe mertem nézni a ténnyel, hogy ha nem változtatok semmin, akkor életem végéig, önsajnálatban fetrengve, saját magam leszek az akadály a "normális" élet előtt. Szóval remélem tudjátok, hogy mennyire fontos dologban nyújtottatok segítséget. Nagyon köszönöm mindenkinek, bízom benne, hogy tudjátok: néha életet menthet néhány szó, az én esetemben pontosan ez történt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!