Nekem szerencsére elég sok a szabadidőm, párom is fél hatra otthon van, és szeretném megtudni hogy másoknál ez hogy működik. Mi általában házimunkába vetjük magunk vagy gépezünk, filmezünk.
Találhatnátok valami közös hobbit! Mi pl. teniszezni szoktunk, vagy squashozni szoktunk mind a kettő jó feszültség levezető és jót tesz a szervezetnek. Néha főzőcskézünk együtt valami vacsit, ha nem sikerül akkor együtt nevetünk rajta és rendelünk egy pizzát vagy kenünk egy zsíros kenyeret. :D
Este megnézünk egy filmet vagy egy sorozatot utána meg nyomás az ágy :D
2010. aug. 18. 12:44
2/11 anonim válasza:
Általában mi is azt csináljuk amit ti. Persze sokszor jönnek vagy megyünk a barátokhoz, meg esetleg sétálni. De hétköznap nagyon nem változatos.
2010. aug. 18. 12:48
3/11 anonim válasza:
Szia!:)
Ha nincs nyári szünet akkor meló után rohanok a legkisebb gyerekért az oviba, utána a középsőért a suliba addig a férjem elmegy a nagyobbért az edzésre vagy zenesuliba vagy mikor hol van épp:) ha összeszedtük a gyerkőcöket akkor a gyerekek játszanak az apjukkal, amíg én főzöm, utána eszünk együtt, azután tanulok a srácokkal, addig a kicsi játszik az apjával. Ha kész van a tanulás utána még játszanak addig házimunka:S utána fürdetem őket aztán lefekszenek aludni, nekem még mindig házimunka van, ha kész vagyok az aznapi házimunkával akk fürdök és fekszem le aludni. kb. így telnek a napjaink mindig:)
2010. aug. 18. 12:53
4/11 anonim válasza:
nekünk általában úgy telik, hogy én munka után bevásárolok, megfőzöm a vacsorát, mosok vagy pakolok vagy takarítok, majd megérkezik a párom is, általában 7-8 körül és leülünk egy üveg bor mellé átbeszélni a napunkat. majd megvacsorázunk és kimegyünk a kutyánkhoz játszani vele. hétköznap nem nagyon megyünk sehova, mivel párom későn jön haza. aztán fürdés, egy kis tv és alvás.
2010. aug. 18. 12:55
5/11 anonim válasza:
pont igyvagyok en is mint a kerdezo, hamar hazaerek felesegem kb. 6 7 fele, addig, lehet hogy gyerekesnek neveztek, de WoWozni szoktam :D elegge hamar elmegy vele az ido:) utana vacsora v etterembe megyunk utana egy film v sorozat es irany az agy.
2010. aug. 18. 12:55
6/11 anonim válasza:
Fozunk, tv-t nezunk, beulunk valahova inni/enni, setalunk, strandra/usziba megyunk, takaritunk, vasarolni megyunk, egyutt nyomjuk a Nedd for speed-et:) ilyenek.
2010. aug. 18. 12:58
7/11 A kérdező kommentje:
mi is a Need for Speeddel játszunk most épp :)))) Odakészítjük a két fotelt, beülünk és toljuk :)
2010. aug. 18. 13:02
8/11 anonim válasza:
Mi együtt érünk haza, mert együtt is dolgozunk.Van egy vállalkozásunk, az kitölti az időnket.De általában 5 fele otthon vagyunk.Egy héten 3x eljárunk úszni, utána szaunázni.A többi napon most a fiunkat tanítjuk vezetni, hogy valamennyire képben legyen, mire ősszel elkezdi a tanfolyamot.Este haza, ha nincsen kedvem főzni, hozatunk kínait, vagy valami mást, esetleg beülünk vacsizni valahova.A fiunk még kimegy a haverokkal, mi a másnapi dolgokat megnézzük a gépen, majd összebújunk.11 fele megjön a fiam, még eszik valamit, riasztó be, és alvás reggel 6-ig.Röviden ennyi.
2010. aug. 18. 13:04
9/11 anonim válasza:
Munka után bevásárolok, rohanok haza, indítok egy mosást vagy vasalok vagy egyéb házimunka rohamtempóban, mert egy óra múlva kezdem a második műszakot: naponta két magánóra. 7-kor végzek, ugrok neki a harmadik műszaknak: főzés. 6 körül ér haza a Párom, amíg világos van, tesz-vesz a ház körül (építkezünk). Vacsora után kiülünk a teraszra egy pohár borral, és megbeszéljük a napunkat vagy csak egyszerűen bambulunk ki fáradtan a fejünkből. Véghajráként gyors közös mosogatás, porszívózás, felmosás. Ha még van energiám esti híradó közben vasalok vagy hímezek. És ezután jön a negyedik műszak.:-D
2010. aug. 18. 13:12
10/11 anonim válasza:
Zongorázom 1h/nap, este 7-9 között kutyát sétáltatunk kb. 4 km-t teszünk meg.
Utána fürdés és tévézés, persze inkább letöltött vígjátékokat nézünk, mert 10 körül a tévében durvább filmek vannak csak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!