Mit tehetnék? Miért ilyenek?
Miért ilyenek? Mert a párod cigány és ők nem szeretik a cigányokat.
Mit tehetsz? 1. Szakítasz a pároddal. 2. Elköltözöl a szüleidtől és elfogadod, hogy többet nem beszélnek veled.
Ennyi a lehetőség.
Bizonyos fokig érthető, az átlag magyar emberben van egy jó adag ellenérzés a cigányokkal szemben. Nekem is, holott az egyik legjobb barátnőm is cigány. Tanult, dolgozik, nem szül világba és ő is megszólja azokat, akik úgy viselkednek. Őt elfogadta a vőlegény családja, DE ehhez esélyt kellett kapnia. Nem előre eldönteni, hogy utálni fogják és kész. Fokozatosan kialakul a bizalom, főleg ha nem semmirekellő az illető.
A másik oldala, hogy nekik van igazuk és nem látsz a rózsaszín ködtől.
Kitartást és erőt kívánok, vagy a szakításhoz, vagy a költözéshez, ha nem oldódik meg másképp.
Mert cigány a pasid, azért... - nem vagyok rasszista, de én sem engedném a házamba, mert "jaj de jófej", aztán hopp, "véletlenül" eltűnik ez-az.
A vér nem válik vízzé.
Ha annyira szereted, akkor költözz hozzájuk, ennyi.
De most azt mondod,hogy kedves,normális válaszokat vársz
Akkor mit írjunk ?
Persze,minden rendbe lesz,a családod nyerni fog a lottón vagy mit ?
Ezek mind tapasztalatok
Persze mindíg vannak kivételek,de az kb 0,1 %
Én sem szeretem a cigányokat bevallom,nem titkolom,ilyen vagyok.
Lehet elítélni,de eddig rövid pályafutásom alatt itt az életben,csak rossz tapasztalatom van
Rombolnak,zúznak,törnek,mindent elrontanak,meglopnak,szándékosan verekedéseket generálnak
Ma voltam fürödni Barcson,volt egy kisebb gyógyfürdő,8 személyes
Szépen ment a zene,ilyen madárcsicsergés,ilyen nyugtató zene,mindenki csöndbe volt,bejöttek,üvöltöztek,fröcsölték a vizet(43fokos volt) feltűnően nézték a nőket.Mindent elárult róluk
A fröcsölés miatt majdnem oda szóltam,de inkább hagytam,mert négyen voltak,mind 120 kiló felett,tudtam,hogy vagy balhézni fognak,vagy még jobban fogják folytatni
Megyek gyalog úton,jön velem szembe,direkt leszórít,hogy ne férjek el,meg,hogy nekem kelljen össze húznom magam(ez napi 2x-3x)
Jönnek pénzért kunyerálni,de érdekes,a magyarokat tudják szidni rendesen.
Napi 1x minimum megállítanak pénzért,ha a városba vagyok.
Érdekes csak romák jönnek oda
Amikor meg nem adok akkor meg elküld a pics*ba.Ez se 1x volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!