Mivel nincs saját családom, sokszor kérdezik?
Mivel egyedülálló vagyok (még mindig:) - ezt is szokták mondani), azt sokszor megkérdezik, hogy van testvéred, neki van családja, van gyereke, stb, és mikor megtudják, hogy mindez van, viszont nem tartom velük a kapcsolatot, akkor az az érzésem, hogy emiatt rólam rossz véleménnyel vannak, pedig nem ismernek engem sem, azt sem tudják, mi történt.
Hogy tudom ezt elkerülni? Miért olyan fontos egy ismeretlennek ez, mikor engem sem ismer?
Ti hogy reagálnátok, ha elkezdenének kérdezni erről?
9: OFF: Pedig érdekli őket, abból is látszik, hogy nem mentek el szó nélkül a kijelentésem mellet, hanem bizonygatják a saját álláspontjukat, sőt sértegetnek is, tehát érzelmileg zaklatott állapotba kerültek.
Úgyhogy megköszönöm a bizonyítást. ON
10: Köszönöm az ép hozzászólást!
" Pedig érdekli őket, abból is látszik, hogy nem mentek el szó nélkül a kijelentésem mellet, hanem bizonygatják a saját álláspontjukat, sőt sértegetnek is, tehát érzelmileg zaklatott állapotba kerültek."
Látom, nem ismered az egyes szavak jelentését, mert nem került senki "érzelmileg zaklatott állapotba", ahnem csak kijavították a téves megállapításodat.
Másrészt senki nem sértegetett, az ugyanis nem az, ha valakinek nem tetszik, hogy hazugnak nevezed, éppen ellenkezöleg, a sértegetést te tetted.
HArmadszor meg nem a te véleményed érdekli öket, hanem csak egy téves állítást igazítottak ki.
Látom, felzaklattátok magatok. Nyugi, titeket épp nem érdekel mit írok:)
A kérdésre várok hozzászólást.
Összefoglalom az eddig érkezett választ erre (10-esnek köszönöm)
-Ez magánügy, bocs.
Ilyesmiket várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!