Szerintek is csak hisztizek?
71 %-os utolsó két hozzászólásával maximálisan egyetértek!!
Ráadásul azt sem tudjuk neked nincs-e tele a szekrényed "felsőkkel".
9,10 valaszoló nagyon félre értettél. Nekem nem azzal van bajom hogy költ a hugomra. És amúgy is ez csak egy példa volt. Azzal van bajom hogy vele máshogy viselkedik. Vele nem kötözködik, meghallgatja, szereti,őt megtudja szépen kérni dolgokra. Erre vagyok irigy :D Nem a pénzre amit rákölt. Kicsi korom óta így viselkedik velem. Mindig segítek a haztartásban, főzök amikor kisebb volt a tesóm sokat vigyáztam rá, én vittem
mentem érte iskolába. Tudom hogy én sem vagyok egy angyal csak rosszul esik hogy vele mindig kivetelezik es hogy érezteti hogy őt szereti
Nem hisztizel, ez igazságtalan így.
Legalább a zsebpénzben ne lenne különbség téve köztetek, vagy kapnátok egyformán arra, ami kell.
A baj, hogy ezen változtatni te nem tudsz. Ez anyud hibája, az ő rossz döntésein alapul. Sajnálom! Rossz lehet.
00:15 Menj el pszichológushoz, mert valami durván beakadt.
Azért a te állapotodat ne hasonlítsd már kérdezőéhez!
Egyébként minden szavad blődség, nagyon előítéletes vagy!
Még a "nem vártat" is ugyanúgy lehet szeretni! Hogy mondhatsz ilyeneket?! Hogy juthat mindenről ez az eszedbe???
Köszönöm a valaszokat!
#14-es: Csak azért kellett nekem vigyáznom rá mert sokat dolgoznak de amúgy látszik hogy őt nagyon szereti. Mindig védi :D Ha történik valami én vagyok mindig a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!