Elindíthatom a névváltoztatást?
Ez itt nem a nemtörődömségemről szól. A történet a következő: katonai szolgálaton voltam, amikor a gyerek született, pár év múlva az anyja összeismerkedett a munkahelyén valakivel, majd szépen össze is jöttek. Én sokáig harcoltam, igazi szerelem volt a részemről. A gyerek minden szabad idejében nálam olt, majd ők gondoltak egyet és közölték Amerikába mennek. 1 évig volt levelezés, mindenről tudtam, majd egyszer csak megszakadt. Kerestem őket, elköltöztek másik városba, facebookon kerestem, nem találtam.Mai napig le vagyok tiltva minden csatornán, jelenlegi párom oldaláról írtam neki születésnapjára, már ő is letiltva mindenhonnan. Ennél többet innen nem tudok tenni, nem indulhattam el a nagyvilágba megkeresni.
Egy gyereket könnyű befolyásolni. Szerintem nem én vagyok az első, akit kedves anyuka eltilt, mert épp ilyenje van.
Ki írt itt arról, hogy nem foglalkoztam vele? Ha akkor nem "mondok" le róla, ma álmodni sem merne arról, amit elért.
És amikor a vele együtt élő férfit hívja apának, akkor nincs miről beszélni.
Nem indíthatod el, mert a gyerek a nevét nem "kapta", hanem az az övé, nem a " te" neveden van, hanem az a sajátja, mert születésekor te vállaltad, hogy ő a te vérvonaladból származik.
Ha nem bizonyítod az érdemtelenség tényét, akkor az örökségből sem tagadhatod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!