Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés
Van egy "kapcsolatom". Nagyon szeretem, de nős és 4 gyerek apja! Most lett volna lehetőségünk összeköltözni, de azt mondta, hogy a kislány nagyon hozzá nőtt (2éves) és nem tud eljönni otthonról. Talán2-3év múlva, mert akkor már biztos nem fog annyira ragaszkodni hozzá! Ez a kapcsolat majdnem 3,5 éve tart (igen a kislány közben született). Ő 36 éves! Most lenne egy 24 éves srác, akinek tetszem. Szerintem is helyes, meg nagyon kedves. De nem tudom mit csináljak. Szeretem a párom, csak már kikészít a várakozás. Azt is valószínűnek tartom, hogy talán mi soha nem is fogunk együtt lakni! Mit csinálnátok? Maradnátok a férfivel, akit szerettek, vagy megpróbálnátok a másik sráccal? Köszönöm a válaszokat! 20/L
2010. jún. 20. 14:53
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
71%

,,Szégyenkezni annak a nőnek kellene,aki elhanyagolta a nőiességét, és a férjét!"

Erre csak annyit tudok írni,hogy ez egy nagyon gyenge duma ahhoz,hogy bárki felmentse magát a saját bűne alól.Arról,hogy a kis csaj,meg a szemétláda pasija kefélnek a feleség háta mögött,egyáltalán nem biztos,hogy a feleség tehet,szégyenkeznie meg végképp nem Neki kéne! Egyébként a 29%-os válaszom is azt bizonyítja,hogy a ku..ák a legönérzetesebb fajtája a saját nememnek,és sajnálom,hogy az ilyenek után ítélik meg a nőket.

Kérdező,TE meg menj a 24 éves pasihoz,és mikor majd Veled is ugyanezt teszik,akkor szégyelld magad nagyon,hogy ,,elhanyagoltad a nőiességedet,és a férjedet."

Szánalom a köbön.

2010. jún. 20. 16:52
 32/40 A kérdező kommentje:
Én nem azt írtam, hogy elhanyagolta a nőiességét, hanem,h a férjét hanyagolja. Mikor már a férfi szülei is azt mondják, hogy inkább a szerető, mert mióta együtt vannak látják a fiukon,h mostmár szeret élni, akkor te hogy tudnád otthagyni? Ráadásul, ha még szereted is?
2010. jún. 20. 16:55
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem te írtad konkrétan,hanem az egyik válaszoló.Nem,én nem is keverednék Vele viszonyba,de azt nem is tudom,Neked még miért kérdés,otthagyd-e?Természetes,hogy,igen!Ez a helyzet nem csak Rád nézve megalázó,de több emberre nézve is!Szóval lépj minél előbb.S azon ne csodálkozz,ha felhúzom magam,ha egyes válaszolók ilyen maszatolós szövegekkel jönnek,elvégre TE is tisztán látod,hogy ez így nem csak hogy nem jó,de még csak nem is helyénvaló!
2010. jún. 20. 17:00
 34/40 A kérdező kommentje:
Tudom persze! Csak nehezebb az észre hallgatni... :(
2010. jún. 20. 17:02
 35/40 anonim ***** válasza:
56%

volt már nős pasim, de az, hogy családos emberrel kezdjek! nah, ott már gáz van.

persze, majd kezd vele más, na, arról a nőről is megvan a véleményem.

komolyan, mi a fenét remélnek a kis csitrik? hogy a családos emberek majd otthagyják az egész pereputtyot azért, mert egy fiatal kiscsaj szétteszi nekik a lábát???

nőjetek már fel!

egy ilyenre nem lehet szerelmet alapozni, max szexet.

2010. jún. 20. 17:09
 36/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igaza van mindenkinek, annak is aki azt mondja hülye vagyok. Bár sok embertől nem is a kérdésemre kaptam választ... Mind1, amiket leírtatok eddig is tudtam (mármint a családdal kapcsolatban), csak nálam nem csak szexkapcsolatnak indult ez az egész... Én tényleg szerettem/szeretem!
2010. jún. 20. 17:15
 37/40 anonim ***** válasza:
55%
Ezt maximálisan elhisszük neked,de az tény,hogy ez az ember csak lábtörlőnek használ Téged.Nem erre lenne szükséged ilyen fiatalon,meg aztán bizonyos személyekkel szemben is gerinctelen húzás ez.Szóval inkább a 24 éves pasi.
2010. jún. 20. 17:27
 38/40 anonim ***** válasza:
76%
Én vagyok a húsz éves lány aki hasonló cipőben van mint te. Én azt mondom neked hogy ha a 24 éves pasit nem szereted ne gyere vele össze. Mert azzal csak megbántod ne legyen pótlék mert ő lehet tényleg szeret téged és azzal csak megbántanád mert előbb utóbb úgy is érezné h nem az igazi a számodra. Ha ki akarsz lépni a kapcsolatból akkor lépj ki de magad miatt mert igy akarod ne mert más mit mond vagy mert lehet mással jobb lesz. S mikor már elfelejtetted megnyugodtak az érzelmeid akkor kezdj új kapcsolatba. Most még nyilván való h nem vagy kész rá és hogy a srác csak egy ments vár lenne neked.
2010. jún. 20. 17:40
 39/40 anonim ***** válasza:
72%
Egyértelmű, hogy az új pasi. Ugyan, mit akarsz a másiktól? Ha van benne valamennyi kis tisztesség, ha a felesége nem is, de a gyerekei mindig fontosabbak lesznek nálad. Mit akarsz? Örök életedre szerető maradni? Igaza van az egyik előző válaszolónak. Te nem a párja vagy annak hapsinak, csak a szeretője. És ahogy felvázoltad az alapján, még jó darabig az is maradnál. Persze, hogy hiteget. Egyszerű oka van. Így kényelmes neki. Dehogy akar veled együtt lakni. Ha akarta volna, már rég összeköltöztetek volna. Mondjuk azt se értem, mi a fenéért álltál szóba vele egyáltalán.
2010. jún. 20. 19:14
 40/40 anonim ***** válasza:
72%
Kedves Kérdező! Menj el a könyvtárba, vedd ki az összes olyan könyvet, ami a személyiségtípusokról szól, olvass egy hétig folyamatosan, addig ne keresd a hapsit, utána meg már garantáltan nem fogod.
2010. jún. 20. 22:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!