Mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzetben lennétek?
Figyelt kérdés
Van egy "kapcsolatom". Nagyon szeretem, de nős és 4 gyerek apja! Most lett volna lehetőségünk összeköltözni, de azt mondta, hogy a kislány nagyon hozzá nőtt (2éves) és nem tud eljönni otthonról. Talán2-3év múlva, mert akkor már biztos nem fog annyira ragaszkodni hozzá! Ez a kapcsolat majdnem 3,5 éve tart (igen a kislány közben született). Ő 36 éves! Most lenne egy 24 éves srác, akinek tetszem. Szerintem is helyes, meg nagyon kedves. De nem tudom mit csináljak. Szeretem a párom, csak már kikészít a várakozás. Azt is valószínűnek tartom, hogy talán mi soha nem is fogunk együtt lakni! Mit csinálnátok? Maradnátok a férfivel, akit szerettek, vagy megpróbálnátok a másik sráccal? Köszönöm a válaszokat! 20/L
Az a pasi már réges rég foglalt. Ugyanis egy dolog köti össze igazán a párokat: a gyerek. Ő már úgymond egy életre el lett kötelezve a gyerek anyjának, akármilyen viszonyban vannak. Tudom, hogy szereted, de nem érdemes rá várakozni. Megváltoztatni meg nem tudod és nem is kell. El kell őt szépen engedni a szívedből, mert jelenleg neked van a rosszabbik helyzeted. Én is 21 éves vagyok és lány, szóval tudom, mit beszélek.
Bár a 24 éves meg lehet, hogy túl fiatal, de mindenképpen megpróbálnám. Ja, és nem azért legyél vele együtt, mert éppen kell valaki magad mellé, hanem mert ŐT akarod.
Sok sikert kívánok!
2010. jún. 20. 15:09
12/40 anonim válasza:
Én is azt mondom válaszd az újat. De régit nem fogod tudni elfelejteni és mindig is rá fogsz vágyni mert őt nem pótolhatja majd senki.
2010. jún. 20. 15:13
13/40 A kérdező kommentje:
20 éves! Remélem nem egy pasiról beszélünk... Megírnád merre lakik az a pasi? Csak megye szinten, ha az stimmel, akkor priviben pontos település esetleg...
2010. jún. 20. 15:14
14/40 anonim válasza:
Keress mást. Az a pasi nem fogja elhagyni a családját miattad később sem. De gondolom te sem tennéd meg ezt, főleg ha kicsi gyereked lenne. Inkább keress egy másik fiút, mert ez neked így nem lesz jó, de az ő családja is rámegy.
2010. jún. 20. 15:15
15/40 anonim válasza:
Szolnok megye. Remélem nem stimmel bár vele kapcs már nem lepődnék meg....
2010. jún. 20. 15:19
16/40 anonim válasza:
hagyd a családos apát, úgyis mindig a kislánya felé fogja húzni a szíve..
Ha bejön neked is a 24 éves srác, akkor inkább rá nyomulj.
vagyis én ezt tenném
2010. jún. 20. 15:21
17/40 anonim válasza:
Ne haragudj, de egy gusztustalan féreg lehet a pasid.... A felesége szüli neki sorra a gyerekeket, Ő meg egy tinilánnyal kefél....
Lelkiismeretfurdalása nincs? És neked?
Szóba sem állnék ilyen "férfival", nemhogy várjak rá....
Gyorsan lépj tovább!
2010. jún. 20. 15:23
18/40 A kérdező kommentje:
Nem stimmel a Szolnok megye! Én is azért kérdeztem, mert én sem lepődnék meg! Nehéz lesz lépni, de meg kell tenni. Régóta tudom már ezt, de annyira szeretem,h úgy érzem nem megy! Pedig tudom,h lassan én is és a családja is rámegyünk...
2010. jún. 20. 15:30
19/40 anonim válasza:
Írtam neked privát üzenetet.
2010. jún. 20. 15:41
20/40 anonim válasza:
Ne haragudj, de hogy tehetsz ilyet? El nem tudnám képzelni, hogy egy családos emberrel foglalkozzak.
Csak gondolj bele, neked hogy esne, ha a későbbi férjed csalna éveken keresztül?? Egyébként szerintem a pasi sosem fogja otthagyni a családját miattad, csak hiteget, ezért kezdj te is új életet, és hagyd őt békén!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!