Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben, ha...

Mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzetben lennétek?

Figyelt kérdés
Van egy "kapcsolatom". Nagyon szeretem, de nős és 4 gyerek apja! Most lett volna lehetőségünk összeköltözni, de azt mondta, hogy a kislány nagyon hozzá nőtt (2éves) és nem tud eljönni otthonról. Talán2-3év múlva, mert akkor már biztos nem fog annyira ragaszkodni hozzá! Ez a kapcsolat majdnem 3,5 éve tart (igen a kislány közben született). Ő 36 éves! Most lenne egy 24 éves srác, akinek tetszem. Szerintem is helyes, meg nagyon kedves. De nem tudom mit csináljak. Szeretem a párom, csak már kikészít a várakozás. Azt is valószínűnek tartom, hogy talán mi soha nem is fogunk együtt lakni! Mit csinálnátok? Maradnátok a férfivel, akit szerettek, vagy megpróbálnátok a másik sráccal? Köszönöm a válaszokat! 20/L
2010. jún. 20. 14:53
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Összejönnék a 24 évessel:D egyrészt ő fiatalabb,frissebb,és nem házas,nem köti gyerek még máshoz..
2010. jún. 20. 15:48
 22/40 anonim válasza:
25%

Ha szeretne,akkor nem feküdtvolna le a feleségével is,

és Veledis!

Hagydel,jobbatérdemelsz!

Nekemelhiheted,24éves vagyok,apárom 36 és2 lány apja.

A lányok miatt nem vált még el. Pedig a felesége egy sárkány.

Ennek ellenére nem fogja otthagyni őket.

Nekem is összetört a szívem.

Nehéz döntés,de meg kell hoznod!

a beszólásokra:

Szégyenkezni annak a nőnek kellene,aki elhanyagolta a nőiességét, és a férjét!

2010. jún. 20. 15:51
 23/40 anonim ***** válasza:
55%
Nem biztos , hogy a feleség a hibás. egy 20éves csitri persze , hogy többet tud mutatni mint egy nő aki 4gyereket szül. a Pasi egy szemét..kedves kérdező..szerintem válaszd a 24évest vagy ha nem is választod őt ebből a kapcsolatból lépj ki mert tönkreteszed magad:(
2010. jún. 20. 15:54
 24/40 anonim válasza:
0%
nem vagy te véletlen egy röszkei magas fekete?
2010. jún. 20. 15:54
 25/40 A kérdező kommentje:
Igazad van, köszönöm! Nem én kezdeményeztem a kapcsolatot, nekem sem fordult meg a fejemben ilyen, de beleszerettem. Nem azért csináltam,h elszakítsam a családjától. A felesége volt az, aki a viselkedésével egy másik nő karjaiba kergette...
2010. jún. 20. 15:56
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
Szégyenkezni az anyukának kell? Te sem gondolod ezt komolyan.... 4 gyerekes anyuka hogy vegye fel a versenyt egy 20 évessel? Majd megnéznélek titeket 4 gyerek után. NMég, ha igényes, odaadó is a feleség, nem biztos, hogy 4 gyerek mellett jut ideje arra, hogy mindig tip-top és tettrekész legyen.... Ezt kihasználni meg undorító dolog! Persze én sem azt mondom, hogy ti vagytok a főbűnösök, de azért ti is kellettetek hozzá.... Nem is értem, hogy szerethettek egy ilyen embert!
2010. jún. 20. 15:58
 27/40 anonim ***** válasza:
53%
Felesége a viselkedésével másik nő karjaiba kergette? Jó duma.....:)
2010. jún. 20. 16:01
 28/40 A kérdező kommentje:
Elmondanám, hogy csak a két kicsi van velük... A két nagyobb, ha teheti a nagyszülőknél van, ott is alszanak,mert utálják az anyjukat! Akkor már nem is kell 4 gyerekkel foglalkozni... Ha meg érdekelné mit csinál a párom, akkor ha hajnal 3-4óráig vagyunk együtt, miért nem csörren meg egyszer sem a telefonja? Miért nem érdekli,h mit csinál?
2010. jún. 20. 16:01
 29/40 anonim ***** válasza:
81%

De hát én ezt nem értem...miért nevezed őt a párodnak????ezt komolyan nem is értem..ha még arról lenne szó, hogy egyszer megcsalt és valait sikerült felcsinálnia-én már a megcsalás után nem bírnám kivitelezni a kapcsolatot-, akkor még esetleg nevezheted a párodnak.De nem zavar, hogy ő téged nem tarta a párjának?Öneki egy másik nő a párja és gyerekei vannak!

Ne haragudj de t tényleg nem tudtál szembesülni azzal, hogy ennek a férfianak a szeretője vagy, nem több, és legkevésbé sem a párja?És ilyen gagyi kamut, hogy 2-3 év múlva majd elengedi a kislányt...dehogy!csak még jobban ragaszkodik majd hozzá, ha ez az ember képes egyáltalán ilyenre!

Kérlek,vedd már észre, hogy a fejeden táncol, és hogy mennyire naiv vagy!Ez a kérdés olyan, minta nem is lenne igaz!

Most, ha sikerül rádöbbenned, hogy nem jelentesz ennek az embernek tú sokat plusz hogy mit tettél magaddal, akkor utána van egy nagyon jó lehetőséged klépni ebből a dologból a 24 éves által.Én kihasználnám a lehetőséget, amit így felkínált az élet, ha már magamon nem tudtam segíteni.Én szeretném azt hinni, hogy semmilyen szerelem nem ér ennyit és semmilyen szerelem nem ennyire erős, hogy én elveszítsem a méltóságom, és hagyjam, h hülyének nézzenek.

2010. jún. 20. 16:02
 30/40 anonim ***** válasza:
64%
Megnézném te mit szólnál hozzá ha lenne már 4 gyereked és a férjed egy 20 éves kiscsaj miatt lelépne. Bele tudsz gondolni?
2010. jún. 20. 16:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!