Mit tennétek a helyemben, ha ilyen helyzetben lennétek?
Ha szeretne,akkor nem feküdtvolna le a feleségével is,
és Veledis!
Hagydel,jobbatérdemelsz!
Nekemelhiheted,24éves vagyok,apárom 36 és2 lány apja.
A lányok miatt nem vált még el. Pedig a felesége egy sárkány.
Ennek ellenére nem fogja otthagyni őket.
Nekem is összetört a szívem.
Nehéz döntés,de meg kell hoznod!
a beszólásokra:
Szégyenkezni annak a nőnek kellene,aki elhanyagolta a nőiességét, és a férjét!
De hát én ezt nem értem...miért nevezed őt a párodnak????ezt komolyan nem is értem..ha még arról lenne szó, hogy egyszer megcsalt és valait sikerült felcsinálnia-én már a megcsalás után nem bírnám kivitelezni a kapcsolatot-, akkor még esetleg nevezheted a párodnak.De nem zavar, hogy ő téged nem tarta a párjának?Öneki egy másik nő a párja és gyerekei vannak!
Ne haragudj de t tényleg nem tudtál szembesülni azzal, hogy ennek a férfianak a szeretője vagy, nem több, és legkevésbé sem a párja?És ilyen gagyi kamut, hogy 2-3 év múlva majd elengedi a kislányt...dehogy!csak még jobban ragaszkodik majd hozzá, ha ez az ember képes egyáltalán ilyenre!
Kérlek,vedd már észre, hogy a fejeden táncol, és hogy mennyire naiv vagy!Ez a kérdés olyan, minta nem is lenne igaz!
Most, ha sikerül rádöbbenned, hogy nem jelentesz ennek az embernek tú sokat plusz hogy mit tettél magaddal, akkor utána van egy nagyon jó lehetőséged klépni ebből a dologból a 24 éves által.Én kihasználnám a lehetőséget, amit így felkínált az élet, ha már magamon nem tudtam segíteni.Én szeretném azt hinni, hogy semmilyen szerelem nem ér ennyit és semmilyen szerelem nem ennyire erős, hogy én elveszítsem a méltóságom, és hagyjam, h hülyének nézzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!