Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek, hogy...

Előfordult már veletek, hogy valamelyik hozzátartozótok megcsupálta dühében a hajatokat?

Figyelt kérdés
Magyarul: az, hogy csomókban tépte ki dühében a hajatokat.

2018. aug. 8. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%

Néhány válaszoló sztorijában annyira magamra ismertem..

Pl. én is mindig olyan hajjal mehettem bárhová is, amilyet anyám csinált nekem és mindig ilyen undorító, állig érő kleopátra frizurát vágatott, frufruval ráadásul és a fejem tetején felgumizott egy tincset, ami úgy nézett ki, mint az ananász levelei..Kb. 9-10 éves lehettem, amikor meguntam és amikor legközelebb jött a fodrász és anyám le akarta vágatni olyan nyomorékra a hajam, elkezdtem ordítani meg bőgni, hogy én meg akarom növeszteni a hajam, minden lánynak hosszú haja van az osztályomban, csak nekem van ilyen hülye rövid. Hiába fenyegetett, hogy így megver, úgy megver, ha nem hagyom abba, tovább üvöltöttem, szóval végül nem nyúltak a hajamhoz és elkezdtem növeszteni, de onnantól maga a pokol volt minden egyes hajszárítás, fésülködés, stb.

Hajmosás után mindig úgy szárította meg, hogy közben fésülte, de miután megnövesztettem a hajam, szándékosan olyan idegbeteg módon fésült, hogy legalább egy maréknyi hajat kitépett a fejemből, meg közbe szidott, hogy milyen hülye idióta vagyok, ez kell nekem, a pofámba lógjon ez az undorító haj??, ez nem is haj, hanem sörény, stb...

Amúgy már 20 vagyok, de még mindig mérges rám, ha hosszú hajam van :D Mondjuk pár hónapja levágattam kb. vállig érőre, mert elég töredezett volt, de előtte hátközépig ért a hajam és minden reggel, amikor készülődtem az iskolába és vettem fel mondjuk a cipőm, a kabátom, odaállt az előszobába és magyarázott, hogy milyen gusztustalan a hajam, ahogy ide-oda csapkodom az útból, meg belelóg a szemembe..Volt, hogy frissen mosott volt a hajam és olyankor össze-vissza száll meg minden és valami bekattant nála, ahogy nézte, hogy ""kínlódok"" a hajammal, hogy mindig el kell raknom az útból, hogy ne cipzározzam oda, meg ilyesmi és csak úgy random nekem jött és elkezdte tépni a hajam, meg közbe azt ordibálta, hogy éjszaka álmomban le fogja vágni az egészet kopaszra és mindenki röhögni fog rajtam...(Ez kb. másfél éve történt)

Szerinte az lenne a normális, ha mindenkinek ilyen öregasszony frizurája lenne már kiskorától kezdve, mint amilyen neki van. Mindig levágatja ilyen már cm-esre, aztán bedaueroltatja és úgy néz ki, mint valami bárány. A poén, hogy láttam róla fiatalkori képeket és már ilyen 15 évesen is ilyen frizurát hordott :D

Jah meg amikor kiskoromban ő vágta a körmöm, nekem is mindig belevágott a húsba és csodálkozott, miért bőgök már akkor, amikor még hozzá se ért az ollóval a körmömhöz..

2018. aug. 8. 14:56
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
ne hagyjátok magatokat,és meneküljetek! legyetek szabadok!
2018. aug. 8. 14:57
 13/19 anonim ***** válasza:
98%

Nekem is anyám vágta a hajamat gyermekkoromban.

Folyton felcopfozta a fejem tetejére olyan szorosan, hogy kopaszodni kezdtem óvodásan.

Minden hajmosás sírással végződött, mert száraz volt a hajam vége, de nem kezelte semmivel, ez miatt csomósodott, és tépte a fésű, mint az állat. Minden fésülködés vagy fél órán keresztül tartott. A csomókat szét tépdeste a kezével, ha nem volt kedve szórakozni vele, akkor kivagdosta.

Később ilyen 10-12 évesen már elvitt fodrászhoz, de nem engedte neki, hogy megmossa vágás előtt. Na már most ezzel az a probléma, hogy felül sima, alul hullámos a hajam, ami víz hatására kisimul. Tehát szárazon vágta le a fodrász, otthon hajmosásnál, hát itt hosszabb, ott rövidebb, mit lehet mit tenni, anyám kiigazította.

Aztán az lett a mániája, hogy ő nem fizet azért a fodrásznak, hogy levágjon 5 cm-t a hajamból. Folyton bíztatta a fodrászt, hogy vágjon nekem valami fiús hajat. Szerencsére a fodrász mondta neki, hogy nem tudnék vele mit kezdeni a hullámosodás miatt. A másik, hogy folyamatosan mondogatta neki anyám, hogy húzza csak nyugodtan a hajamat, azt szeretem...

2018. aug. 8. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:
97%
Ja és a körmeimet nekem is húsig vágta állandóan. Nőtt 1-2 mm-t, már jött, hogy úristen, mekkora kapáid vannak, és hozta az ollót.
2018. aug. 8. 19:56
 15/19 anonim ***** válasza:
98%
Úgy tűnik, hogy itt mindenkinek hülye szadista anyja volt.
2018. aug. 8. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
89%

Ma is tanultam valamit. Ezt a szót nem ismertem: megcsupálta. :D A válaszokból kiderül, hogy nem mindenkinek való hivatás a gyereknevelés.

Nekem gyerekkoromban hosszú hajam volt. Nem azért, mert én akartam, hanem anyumnak ez volt a hóbortja. Azt mondta, hogy ha fia lett volna, akkor is hosszú hajat növesztett volna neki. Persze nem ő kínlódott vele. Hétköznap, mikor suliba jártam, nagyim megfésülte és befonta. Vasárnaponként anyu mosta meg a hajamat, nagyi hétfőn kifésülte, ami irgalmatlanul fájt. Gondolhatjátok derékig érő töredezett hajnál. :/ Amikor felkerültem felső tagozatba, akkor a nagyobb fiúk húzgálták. Hisztiztem, hogy le akarom vágatni. Anyám levágatta, de majdnem megvert érte, meg az lány osztálytársaim is mondták, hogy jó nagy hülye voltam, hogy derékig érő hajat levágattam.

Nem is tudom, miért az a sztereotípia, hogy egy lánynak hosszú haja kell legyen. Olyan szép női frizurák vannak rövid hajban is! Ha nem ápolja valaki a hosszú hajat, az viszont nagyon csúnya, igénytelen tud lenni.

A körmömet nem vágta be húsig anyum, viszont tudjátok, a manikűrkészletben van az az eszköz - nem tudom, mi a neve -, amivel lenyomkodják a köröm környékén a bőrt. Azzal volt úgy lenyomkodta, hogy szép hosszú körmöm legyen, az viszont fájt de nem mondtam.

2018. aug. 8. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
98%
Nem, nincs a rokonságban ennyire idegbeteg, elmeroggyant ember.
2018. aug. 8. 22:20
 18/19 anonim ***** válasza:
93%

Hajtépés nem volt, de a béna kleopátra frizurát én is utáltam.

Én a körömvágást gyűlöltem :( borzasztó volt! És minden vasárnap! Rászoktam a körömrágásra, csak hogy ne tudjon mit levágni... azóta sem használtam körömnyíróollót, már-már fóbiám van tőle! Csak és kizárólag reszelem a körmeimet, mindegy, hogy milyen hosszúak!

2018. aug. 9. 09:50
 19/19 anonim válasza:
95%
Nem,megöltem volna.
2018. aug. 11. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!