Mit csináljak, ha azért nem engedtek el bulizni, mert két meleg sráccal mentem volna? 16/f
az egyikük a legjobb haverom, már évek óta ismerem, gyakran van nálunk, meg mindig is egy társasággal jártunk mindenhova, ismerik őt. csak közben összejött egy sráccal, kb. 4 hónapja, de én vele is jóban lettem és átjöttek és míg készülődtem ők kint maradtak a nappaliban. aztán mikor elköszöntem, hogy megyek, akkor elkaptak, hogy nem megyek velük sehova, mert látták őket, hogy csókolóznak a nappaliban titokban és én ilyen emberekkel nem mehetek, mert belevisznek rosszba.
nem értik meg, hogy nem leszek meleg és amúgy ott van a buliban egy csaj, akivel már alakultak a dolgok és most lehet már ő is mással kavar.
érdemes lenne kiszökni vagy mit csináljak???
Ne állj le olyannal vitatkozni, aki origot olvas és még büszkén hivatkozik is rá! :)
kiszöktem és nem bántam meg, kavartam a csajjal is.
az a linkelt cikk télleg hülyeség, kb. 11 éves korom óta vagyunk nagyon jóban legjobb haverommal (5. oszt.) és szoktunk egymásnál aludni is, de egyszer se támadt bennem késztetés, hogy több legyen köztünk barátságnál, mert hetero vok, ő meg állítása szerint mindig is homo volt, már óvodás korától, mert annak született. Amúgy nem látszik rajta, mert nem b*zis. sose zaklatott.
ja és titokban akartak csókolózni, előttem se csinálták még, mondjuk erre kértem is őket, hogy kézfogás, meg ölelés, arcrapuszi nem zavar, de többet még nem szeretnék látni egyenlőre.
Lehet, hogy nem leszel meleg attól, hogy velük beszélgetsz. De a normális emberek téged is le fognak köpni, az ő aberrációjuk miatt! Ettől féltenek a szüleid!
Mondjuk ha az én nappalimban b.zulna két fiú, biztos, hogy csak hordágyon mehetnének ki onnan!!
“Mondjuk ha az én nappalimban b.zulna két fiú, biztos, hogy csak hordágyon mehetnének ki onnan!!”
Nyugtass meg, nem magadra hivatkozol mint normális.
“Ment is a piros kéz...”
😂 Csak nem az oviból írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!