Ti mit tennétek ha a férjetek így viselkedne? Vagy én reagálom túl?
"Azt tudom,hogy ha ő nem hajlandó változtatni akkor még ha fáj is hagynunk kell egymást."
Hát így nem jósolok sok jót nektek... Szegény gyerek...
Kettőn áll a vásár! Ha ő nem hajlandó változtatni, akkor neked kell! Mármint ha fontos neked a házasságotok. De őszintén szólva nem úgy látom...
Még mindig él a kérdés: miért mentél hozzá? Azért, hogy ne legyél egyedül? Azért, hogy gyereked legyen? Azért, hogy vele éld le az életedet? Nagyon nem mindegy...
"lök egy sms-t hogy elment max 1 óra majd jön.Sztetek ez normális?"
Igen. Miért? Direkt odafigyelt, gondolt rád: írt, hogy ne aggódjál miatta, pedig csak egyetlen órácskára ment el otthonról. Te minden egyes óráddal elszámolsz felé?
Mit nm értesz azon hogy nem vagytok neki fontosak?
Szarik ö rátok, az okát ö tudja.
Pár hónappal idősebb csak az én kislányom. Napközben sok helyre el lehet vinni egy 2 évest is. Ha egy alvás kimarad még nem a világ, ha meg nagyon álmos, bárhol elalszik. Az este már más, illetve azt nem értem, hogy egy ilyen fontos dologról mint egy évfordulós kajálás, hogyhogy az utolsó pillanatban értesülsz, ha megy rá a férjed, hiszen meghívni sem az utolsó pillanatban szokás a rokonságot.
Vannak férfiak akik nem elég érettek a gyermeknevelésre, van aki egyszerűen nem tudja mit csináljon, van aki fáradt, van aki ideges, van aki úgy érzi háttérbe szorul a gyerekkel szemben, van hogy kevés a szülők közötti intimitás stb. Megpróbálnám kideríteni mi állhat a háttérben, hátha lehet rajta változtatni. Például, amikor nem akar veletek menni, akkor mit mond, miért? (Pl. fáradt - hozzáteszem nem mintha te nem lennél az, dehát pasiból van) - akkor kivédeni ezt a helyzetet ( elöbbi példánál maradva hétvégére tenném a programot) és amikor megvalósul, természetesen nagyon kimutatnám felé, milyen szuper férj és apa ettől, hogy kedvet kapjon további programokhoz.
Szerintem egy pasinak 3 dolog kell, elismerés, biztatás és szex, vagy fordítva kinek melyik az első, ha ezek rendben vannak, akkor a pasi is rendben lesz.
Basszus, szerencsétlen kérdezővel így bànik a paraszt férje és még ő a hibás? F szért kell ezen az oldalon mindig a nőket a rossz, gonosz ribiknek beállítani, a férfiakat meg szegény, ártatlan áldozatoknak-.-
Az még egy dolog hogy vágyik a szabadságra (ezt az “azé me ő FÉRFI” dumát inkább hanyagoljuk, mert ez abszolút személységfüggő), de az már nem éppen normális hogy titeket le se sz r. Három dolgot tehetsz:
1. Megpróbálod megbeszélni vele a dolgokat (többször is)
2. Amint tudod lepasszolod a gyerkőcöt és te is mész majd csavarogni, hátha észreveszi magát
3.Válással fenyegetőzöl
4.Elválsz
Minek írjam le megint ,mikor törölteti a neki nem tetsző választ ? Köszi de nem fárasztom magam vele :D
Mert nő ezért szent és sérthetetlen és mindent tökéletesen csinál,csak az a gonosz ,rossz férfi akit amúgy ő választott ,az mindennek az oka.Ő csak egy áldozat ,aki mindent megtesz a kapcsolatért,egy mártír,hiszen mi más lehetne egy nő mint ártatlan?
Váljon el az a megoldás,hiszen egyedül is nagyon jól elvan egy erős egyenjogú nő,a férj csak koloncnak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!