Jol fogom magam érezni magam a családommal?
Mit pattogsz? Barátnőmet csak mellékesen írtam oda, egyébként meg már jönni fog. Azt sem tudod mi fàn terem akkor nekem ne pattogjál.
Ki tettem egy kérdést nem kell egyből támadni, nem tudod milyen a kapcsolat a családommal , nem tudsz te semmit, nem kell verni magad.
Ne idegeskedj, kérdező. A családodról nem írtál semmit, mégis honnan kellene nekünk kitalálni, hogy jól fogod-e magad érezni velük?
Amúgy hiába álszenteskedsz, süt a kérdésedből, hogy ciki neked a családoddal nyaralni. Ha a barátnőd a kérdés kiírása óta közölte, hogy mégis jön, akkor már meg is nyugodhatsz.
Te meg nekünk ne pattogjál itt, amíg olyan életképtelen vagy felnőtt nő létedre, mint egy 10 éves és még ilyeneket is a neten kell megkérdezned. Egyáltalán hogy gondoltad, hogy erre a kérdésre vadidegenek választ tudnak itt adni?
Nem ismerem a családodat, valóban. Csak mivel egy rohadt infót nem írtál róluk, hogy rosszak lennének, hát feltételezem, hogy normálisak. Bocs, hogy én ebből indulok ki és nem téged avatlak megkínzott mártírrá, akinek a csúnya családjával kell nyaralni mennie.
Amúgy meg igaza van az egyik kommentelőnek, ez a kérdés meg sem született volna, ha nem éreznéd égőnek a szituációt. Ha egyenesen rossz lenne, akkor nem mennél el, nem itt kérdezgetnél. Legalább ismerd be.
Nem ciki! Nem azért írtam ki a kérdést! Csak más a kapcsolatom velük, ennyi.
És nekem furcsa....mert sose voltunk együtt nyaralni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!