Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jol fogom magam érezni magam...

Jol fogom magam érezni magam a családommal?

Figyelt kérdés
Szerdan megyek a balcsira nyaralni, ugy lett volna hogy jon baratnom , de nem tud jonni, igy 4 en megyunk a 10 eves ocsem es a szuleim, es persze en , de felek attol hogy nem fogom jol erezni magam. 23L
2018. júl. 30. 17:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Honnan tudjuk? Egyébként meg a barinőcskét a család nyakára ültetni nem probléma, de nélküle, "csak" a családdal menni meg már gond? Ha ő kellett, kelljen a családod is! Vagy netán úgy gondoltad, hogy te majd kettesben elvonulsz a csajjal és velük egy fikarcnyit sem törődsz?
2018. júl. 30. 19:10
 12/19 A kérdező kommentje:

Mit pattogsz? Barátnőmet csak mellékesen írtam oda, egyébként meg már jönni fog. Azt sem tudod mi fàn terem akkor nekem ne pattogjál.

Ki tettem egy kérdést nem kell egyből támadni, nem tudod milyen a kapcsolat a családommal , nem tudsz te semmit, nem kell verni magad.

2018. júl. 30. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Az ötös ugyan megelőzött, de nálam is ez a program csak én 28 vagyok. Nekem ebbe semmi fura nincs. A barátaimmal is jól érzem magam, ők is ugyanolyan felnőtt emberek, mint a szüleim. Sőt apum szerintem még jobban is szereti a sört, mint ők. :D Nyilván bulizni nem megyünk el, de a strandon, szálláson, étteremben ugyanúgy eltudunk dumálni, sörözni.
2018. júl. 30. 19:23
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Ne idegeskedj, kérdező. A családodról nem írtál semmit, mégis honnan kellene nekünk kitalálni, hogy jól fogod-e magad érezni velük?

Amúgy hiába álszenteskedsz, süt a kérdésedből, hogy ciki neked a családoddal nyaralni. Ha a barátnőd a kérdés kiírása óta közölte, hogy mégis jön, akkor már meg is nyugodhatsz.

2018. júl. 30. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
77%

Te meg nekünk ne pattogjál itt, amíg olyan életképtelen vagy felnőtt nő létedre, mint egy 10 éves és még ilyeneket is a neten kell megkérdezned. Egyáltalán hogy gondoltad, hogy erre a kérdésre vadidegenek választ tudnak itt adni?

Nem ismerem a családodat, valóban. Csak mivel egy rohadt infót nem írtál róluk, hogy rosszak lennének, hát feltételezem, hogy normálisak. Bocs, hogy én ebből indulok ki és nem téged avatlak megkínzott mártírrá, akinek a csúnya családjával kell nyaralni mennie.

Amúgy meg igaza van az egyik kommentelőnek, ez a kérdés meg sem született volna, ha nem éreznéd égőnek a szituációt. Ha egyenesen rossz lenne, akkor nem mennél el, nem itt kérdezgetnél. Legalább ismerd be.

2018. júl. 30. 19:46
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem ciki! Nem azért írtam ki a kérdést! Csak más a kapcsolatom velük, ennyi.

És nekem furcsa....mert sose voltunk együtt nyaralni.

2018. júl. 30. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha egyébként otthon nincs gáz (nem írtad, hogy lenne), nem veszekedtek folyton, nem a nonstop ordibálás megy stb, akkor nyaraláson se hiszem, hogy más lenne majd a helyzet. Ugyanazok az emberek lesztek, csak nem otthon unatkozva, hanem még sok programot is be tudtok iktatni:)
2018. júl. 30. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk én már 23 évesen nem nyomnám le a barátnőmet a családom torkán. Ha barátnős nyaralás, akkor elmennénk ketten, foglalnánk szállást valahol, és nem a családom nyakán.
2018. júl. 31. 08:23
 19/19 anonim ***** válasza:
Én gyülöltem a családi joppfizos nyaralásokat, de ha a te családod értelmes akkor nemm lesz baj :)
2018. júl. 31. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!