Jol fogom magam érezni magam a családommal?
Figyelt kérdés
Szerdan megyek a balcsira nyaralni, ugy lett volna hogy jon baratnom , de nem tud jonni, igy 4 en megyunk a 10 eves ocsem es a szuleim, es persze en , de felek attol hogy nem fogom jol erezni magam. 23L2018. júl. 30. 17:57
1/19 anonim válasza:
ezt most nekünk kellene tudnunk hogy te jól éreznéd magad? csak rajtad múlik
2/19 anonim válasza:
A kristálygömböm azt mutatja, remekül érzed majd magad a Balcsin.
3/19 anonim válasza:
Ha tényleg 23 éves vagy, megírhattad volna, honnan kéne ezt nekünk tudni!
.
Ha úgy mész neki, hogy "úgysem fogom magam jól érezni", akkor az úgy is lesz.
Ha állandóan ezt hajtogatod magadnak, akkor nagy csalódás lenne önmagadban, ha mégis.
4/19 bollocks válasza:
Valószínűleg a Balatonon sem fogsz helyesírási szótárakkal találkozni, így garantált a felhőtlen szórakozás.
5/19 anonim válasza:
Én 26 évesen rohanok le péntek este meló után a Balcsira, hogy a szüleimmel és a tesóimmal lehessek. Majd én jól érzem magam helyetted is, ne aggódj :D
6/19 A kérdező kommentje:
De azért kérdeztem , mert nem nagyon szoktunk együtt nyaralni! Így kicsit tartok ettől. :) Hogy nem tettem ékezetet a betűre elnézést kérek, és a szótárral nincs problémám! Jah, és a Balcsit kicsi b-vel írtam. Ennyi próblémánk legyen!
2018. júl. 30. 18:37
7/19 anonim válasza:
Ha nem szoktatok együtt nyaralni, most majd kipróbáljátok. Olyan a hozzáállásod, mintha nem is akarnád jól érezni magad, mert ciki neked a családoddal nyaralni.
Próbálj inkább örülni neki, úgy biztos jobban érzed majd magad.
8/19 anonim válasza:
Biztosan jó lesz az idő, a családoddal leszel, akik szeretnek, akkor mi a problémád? Nyaralj jól!
9/19 anonim válasza:
Tanultam régen családszociológiát de én se tudom, hogy jól fogod -e érezni magadat a családdal Balatonon...
10/19 A kérdező kommentje:
Dehogy ciki....szó nincs erről, csak kicsit furcsa nekem.
2018. júl. 30. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!