Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális igy érezni költözéskor?

Normális igy érezni költözéskor?

Figyelt kérdés
Külföldre fogok költözni, és a mellett, hogy nagyon várom (másodszor megyek ki most), bűntudatom is van, mert itt hagyon a családomat, nehezen szakadok el tőlük. Tudom, hogy ez is bekövetkezik egy ponton, de elég messze megyek, tehát nem lesz az, hogy hazalátogatok csakúgy. Bűntudatom van, hogy elmegyek, mert egy idő után nagyon jól éreztem magam attól, hogy a saját életemet élhettem. Olyan, mintha elárulnám őket, vagy én sem tudom. Normális igy érezni?
2017. jún. 29. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. jún. 29. 22:22
 2/11 MBianka12 válasza:
95%
Ez mindig is így volt.Elhagyod a hazád és honvágy gyötör már most.Nekem a rokonom itthagyta a 2 gyerekét.Se apja ,sr nagyszüleik.Egy barátjánál laknak 10 évig.Sok sikert a kintléthez
2017. jún. 29. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
Normális
2017. jún. 29. 22:28
 4/11 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vagyok, és semmi nem tart vissza, annyira fiatal sem vagyok már.
2017. jún. 29. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Normális.

Sokaknak meg belföldnél is kiváltja ugyanezt.

Szedd össze magad es legyel boldog es erős. Sok sikert kívánok !

2017. jún. 30. 00:00
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem honvágy. Legalábbis a szavaidból nem azt vettem ki, hogy annyira szereted őket hogy hiányzik az a sok szép emlék és ember akitől távol leszel. Persze biztos szereted őket, de ez kicsit olyan nekem, mintha egész életedben kaptad volna a manipulált szeretetet, hogy nélkülük senki vagy és örülj, hogy ők a családod. Máskép miért éreznéd árulásnak, hogy megteremted a saját jólétedet? Nekik is boldogság kellene ez legyen, de javíts ki ha tévedek. Nem akarok baromságokat beszélni.
2017. jún. 30. 00:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia .. Ne érezd magad kellemetlenül ,a legjobb döntést hozod ,amit csak lehet !!! Akinek a mai világban van lehetösége külföldön új életet kezdeni ,az bizony ki ne hagyja ! Én is külföldön élek ,már a családom is itt van ,a lányom itt jár iskolába ...a legjobb dolog volt ,hogy ezt megléptük ;-) ! Ne legyen lelkifurdalásod ,érezd nagyon jól magad ,élvezd hogy egy új ,élhetőbb világba csöppensz .Idövel a család is biztos meglátogat majd téged ,aminek ők is nagyon fognak örülni ,hisz új élményekkel gazdagodnak ...addig is ,manapság az internetnek hála ,már könnyű a kapcsolat tartás ... Megkérdezhetem ,hová költözöl ? Sok sikert ,szerencsét kívánok ! :-)
2017. jún. 30. 06:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálad lehet, te tudod, nekem gy pillanatig nem volt rossz érzésem, inkább örültem, hogy végre leléphetek tőlük.
2017. jún. 30. 08:52
 9/11 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Tényleg normális az itt válaszolók szerint elköltözéskor a bűntudat érzése? Mégis miért kéne bűntudatot érezni? Az élet rendje, hogy a gyerek elköltözik a szülői házból.

2017. jún. 30. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem normális. Miért kellene bűntudatot érezned?
2017. jún. 30. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!