Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális igy érezni költözéskor?

Normális igy érezni költözéskor?

Figyelt kérdés
Külföldre fogok költözni, és a mellett, hogy nagyon várom (másodszor megyek ki most), bűntudatom is van, mert itt hagyon a családomat, nehezen szakadok el tőlük. Tudom, hogy ez is bekövetkezik egy ponton, de elég messze megyek, tehát nem lesz az, hogy hazalátogatok csakúgy. Bűntudatom van, hogy elmegyek, mert egy idő után nagyon jól éreztem magam attól, hogy a saját életemet élhettem. Olyan, mintha elárulnám őket, vagy én sem tudom. Normális igy érezni?
2017. jún. 29. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Azert mert ő ismeri a családját... es nagyon szereti őket , es ezt szeretné visszaadni.

Igen , normális hogy elköltözik... de nem mindegy hogy milyen távolra, külföld vagy belföld. Amikor nem tud csak ugy meglátogatni.

Es azert mert nem nagyon tudja segíteni messziről őket mintha mellette lenne.

De akkor is.. lásd benne a pozitívat, a jövőt , az elképzelést es a boldogságot. Nehéz lesz de neked nagyon jo lesz, igy a család is örülni fog mert te jol érzed magad.

2017. jún. 30. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!