A családotok előtt szoktatok meztelenkedni? (Barátom és huga miatt)
Azért kérdezem,mert szerintem nem normális ami a barátoméknál megy. Multkor csináltatott a huga tattoot, egyet a csuklójára egyet a puncijára és senkinek nem mutatta meg őket csak nekem és a lelkemre kötötte, hogy titok. A barátomnak elmondtam, nem hitte el, aztán a kezén észrevette 2 hétre rá. Most meg írja a barátom MSN-en, hogy fürdött és a huga bement átöltözni, és mikor végzett megkérdezte a huga, hogy "most tényleg levettem előtted a bugyim?" erre mondja a barátom, hogy "ja, mer?" a huga: " Áh mind1" és röhög, erre megmutatta a punciján a tattoot a tesójának (szeméremdombja alján). Na már most 1, szerintem az se normális,hogy fürdik a fiú és bemegy a lánytesó
2, átöltözik előtte, leveszi a bugyiját,melltartóját
3, meg még meg is mutatja a tesójának a punciján lévő tattoot...
Félreértés ne essék: nem vagyok féltékeny, csak szerintem aberrált egy dolog, ezt elmondtam a barátomnak is és csak ennyit mondott, hogy "hát ő jött be hozzám..." :S
A barátom 19, a huga 16.
Mikor még kicsi voltam (4 éves talán), akkor fürödtem együtt a kádban a szüleimmel, természetesen ez csak ennyi idős koromig tartott. Tesóm nincs, apuval és anyuval lakom, de pl melltartóban-bugyiban (tanga) simán mászkálok otthon, ha úgy adódik. Meg ha kell valami a fürdőből, de vki fürdik, akkor is bemegyek (zuhanyzónk van amúgy,nem átlátszó az ajtaja egyáltalán). Diret nem meztelenkedünk egymás előtt, de nem csinálunk problémát belőle.
17L
17:20 :
Végre valaki normálisan áll hozzá ehhez:-)
Hát nekem 2 fiútesóm van, egymás előtt nem vunk szégyenlősek, szoktunk meztelenül mászkálni.
Ha lánytesóm lenne... hát nemtom, sztem akkor se lennénk, a tesójára nem úgy néz az ember mint egy csajra. Sztem nem olyan vészes h megmutat neki egy tetkót, még ha intim helyen is van.
17/F
Más az egész olyan családban, ahol pici kortól természetes dolog, hogy a családtagok megláthatják egymást pucéran. Megint más, ha ahogy a kérdező soraiból kiveszem, nem ez a megszokott. Ha a húg megjegyezte, hogy most tényleg levette a bugyiját a bátyja előtt, akkor ott nem ez a mindennapos dolog. Ne 16 évesen jöjjön rá, hogy nincs mit takargatni a tesója előtt, mert a bátyja.
Nálunk nem okoz gondot, hozzáteszem két lányom van, ha látjuk a másikat ruhátlanul. De direktben nem pucérkodunk. Előfordul, hogy az egyikünk fürdik, és elfogyott a tusfürdő, vagy épp kellene egy zsebkendő. Akkor valaki bemegy a fürdőbe, beviszi ami kell. De nem megyünk be ok nélkül. A 20 és 28 éves testvérpárnál annyiban is más a helyzet, hogy nem 16 és 19 évesek. Sokkal érettebbek, és közöttük gondolom kisgyerek koruk óta ilyen a kapcsolat.
Elég furcsának tartom így a kishugi viselkedését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!