Anyám itthagy csakúgy egész hétvégére. Mit tegyek? Normális ez?
Építkezés van nálunk , ezért anyum nem akar itthon lenni. Nekem viszont erre az egész hétvégére vannak progijaim, ami miatt nem tudok énis elmenni.
Anyám most kitalálta, hogy nemérdekli, akkor lemegy egyedül, engem meg itthagy egyedül.
Apum vigyázna rám, de ő nem itt lakik, csak néha benézne, meg hozna kaját.
Tudni kell még rólam, hogy eléggé félős vagyok. Ez már szinte betegség. Van olyan, hogy nyugtatót kell bevennem elalvás előtt, emrt nem merek, nem tudok elaludni, még akkor se ha anyum is itthon van. Nagyon nagy lakásunk van, ami alapból félelmetes.
Ma csak este érek haza és sötétben be se merek majd úgy jönni a házba, hogy tudom, nincs itt senki, ráadásul nem tudom kinyitni az új ajtónkat sem. HOlnap meg átjön hozzám barátnőm, de őt meg haza kell kísérnem, mert más városban lakik és nemtudja a buszokat és emgintcsak este érek haza. Anuym meg csak késő éjszaka fog jönni, vasárnap.
Azt meg nem engedi, hogy másnál aludjak, mert akkor nem lesz senki a háznál és elviszik a drága építkezési alapanyagokat. (amit akkor is elvisznek ha én sírva, remegve ülök a szobám sarkában)
Már most rám jön a sírhatnék, és rettegek, ha eszembe jut, hogy egyedül leszek itthon.
De anyumnak meg nem merem, nem akarom elmondani, hogy félek(bár jól tudja -hiszen ő íratta fel-, hogy nyugtató kell néha az elalváshoz is.)
Ez normális? Ti így itthagynátok a gyereketeket? Mit tegyek, hogy ne féljek ennyire?
Nekem is 13 éves lányom van,és nálunk is építkezés folyt a múlt héten,de eszünk ágában sem lett volna itt hagyni egyedül!Sanállak.
32N
Anyád nyugtatókat ir fel neked ilyen fiatalon az elalváshoz, ahelyett hogy megnyugtatna és normálisan elmagyarázná hogy nincs mitől félned mert ottvan veled?
Amugymeg mondd meg anyádnak ha félsz, és eszed ágába sincs egyedül otthon aludni, van valami felnőtt rokon, nagymamád aki vigyázna rád?
Nem normális, de ha már ez van, hívj valakit, aki nálatok alszik, hogy ne légy egyedül! Ha pedig viszk az anyagot (miért pont most vinnék?) eszedbe ne jusson megakadályozni!
Az lenne a jó, ha a barinőd már ma eljönne! Vagy szervezz osztálybulit! Ha nem megy, akkor inkább aludj engedély nélkül te máshol. Legalább máskor nem hagynak egyedül.
Talán valami pasi van anyunál a dologban. Ha jobb ötleted nincs, akkor aludj édesapádnál! Az építőanyag éjjeli őrzését nem 13 éves lányokra szokás bízni.Még gyerek vagy, nem kell felnőttként felelősséget vállalnod. Szólj apunak, talán jobb lenne, ha nála laknál amúgy is.
Ne maradj egyedül! Mond meg apudnak, hogy nem maradsz! Ő is ugyan olyan szülőd, felelős érted.
Nyugtatót ne szedj, inkább beszélgess valakivel, pl. apuval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!