Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Leengedjem 8 éves lányomat...

Leengedjem 8 éves lányomat egyedül a játszótérre?

Figyelt kérdés

Kedves nagyobb gyerekes szülők! Ti mikor engedtétek "el a gyereketek kezét"? Most költöztünk egy lakótelepre, és lett itt egy barátnője. Ez a kislány egész nap kint mászkál, olyan kulcsos gyerek, de azért aranyos. Szóval nem akarom megtiltani a lányomnak, hogy vele lent játszon, csak eddig mindig vele voltam én is mikor kiment.

Hülyeség, hogy így féltem? Mit gondoltok?

2010. jún. 19. 11:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, eléggé megoszlanak a vélemények:)

A baj csak annyi, hogy a 7. emeleten lakunk, és pont nem arra néz az ablakunk amerre a játszó van.

De egyébként okos kislány, a kapucsengőn felszólt tegnap is, hogy átmegy a másik játszóra. Szóval megbízom benne, csak még szoknom kell a helyzetet. Addig is marad nekem a kétévesem:)

2010. jún. 19. 14:32
 12/12 anonim válasza:
100%
a kérdésre a válasz: Ha közel van a játszótér akkor le lehet engedni .. de ha messze akkor nem engedném :)
2010. jún. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!