Szerintetek normális, ha valakinek nincs bűntudata, hogy tönkretett két családot?
Ez még nem annyira durva.
OFF: Egyik rokonom el.basz.ta a fia lakásának az árát (soha nem fizette ki), a sörözőjüket, a kocsijukat, a lakásuk pedig a sok hitel miatt végrehajtás alatt van.
És amúgy egy szikra bűntudat nincs benne.
A feleség és a fiú idegroncsok.
Éli világát.
Úgyhogy nővéred esete még istenes.
Apakomplexus és kapuzárási pánik...
Ez az a két pszcihés defektus, ami mindig jól kiegészítette egymást. Ebből két dolog szokott kisülni:
Nem jön be, szakítanak, pasi visszasompolyog a feleséghez, vagy
Együttmaradnak, és még 10-20 évig minden jól megy.
A vélemény olyan mint a végbélnyílás: mindenkinek van, senki se kiváncsi a másikéra.
Azért ez szerintem erősen túl van dramatizálva.
Kérdező. Te olyan jól tudod, hogy mit csinálnak az emberek az ágyukban.
Amúgy nem lennék a helyedben. Ilyen drámai érzékkel megáldva/verve nagyon rossz lehet neked. A testvéred felnőtt ember, aki azt csinál, amit akar, és neked nincs hozzá közöd, bármennyire is szeretnéd. Az, hogy ezt belátod, és nem akarod a testvéred vagináját irányítani, az nem azt jelenti, hogy nem érdekel a sorsa. Mindenkit érdekel annak a sorsa, és hogyléte, akit szeret. Legyen ez szülő, gyermek, testvér, vagy a sarki fűszeres, mindegy. De a szerelmi életébe nem szólhatunk bele. A gyermekedébe sem, nemhogy máséba. Szerelmes, és nem érdekli, hogy ki mit szól hozzá. Igaza is van mellesleg. Ne az alapján válasszon párt, hogy neked, és a munkatársaidnak ki tetszik. Apropó: igenis le lehet őket állítani. Meg lehet mondani nekik, hogy a más életén vagy rágódás nagy -nagy bunkóságra utal, te nem teszed. És pont. Ne legyél már nyuszi. Ha ahhoz elég tökös vagy, hogy a testvérednek állandóan oszd az észt, akkor a kollégáknak is meg lehet mondani a frankót. Bezzeg a testvérednél te vagy a megmondóember, aki hibátlan, és mindig mindent jól csinál. Megsúgom: itt most te hibázod a legnagyobbat. Amit most csinálsz, az jól bevált recept ahhoz, hogy hogy is veszítsd el azt az embert, akit amúgy szeretsz, és nem szeretnél. Meg is van az eredménye, a testvéred nem érzi jól magát veled, ezért lemondja a közös programokat. Azt meg honnan a manóból szeded, hogy dugni megy a pasival? És ha együtt vannak, akkor non-stop dugnak, mint az üregi nyulak? Az már nem is lehet, hogy egyszerűen szeretik egymást, és jól érzik magukat egymás társaságában? Lehet hogy el is járnak ide-oda. De ha nem, persze az sem baj.
Én sem kedvelem a sógoromat. Szerintem kőbunkó, nem is értem, hogy a húgom mit eszik rajta. De mivel már több mint 10 éve együtt vannak, valami nagyon tetszik neki a csávón. Pedig szerintem egy bunkó, együgyü, lusta, igénytelen, primitív ember. De mivel a húgom őt szereti, nekem nincs beleszólásom. Max annyi, hogy magával az emberrel nem beszélek. Köszönünk egymásnak, és ennyi. Szerintem ő sem kedvel engem, de ezért nem sírom tele a párnámat éjjelente. :)
Lépj te is túl a tesód szerelmi életén, és a kapcsolatotok is jobb lesz. És sem mennék olyan helyre, ahol tudom, hogy csak a szekálás vár rám.
Senki nem csinal azt amit akar
Felnott let azt jelenti figyelembe veszem a csalad om kornyezetem es az adott orszag Erkolcsi szabalyait
Nem bantom a csaladom
Kérdező, te össze-vissza bagatellizálsz.
Az, hogy valaki nem vájkál a testvére magánéletében, nem azt jelenti, hogy nem is érdekli, mi van vele.
Ami azt illeti, én sem tartom nagyra a sógornőmet, mert egy buta, előítéletes, maradi nő. De már nyolc éve házasok a bátyámmal és nem azt mondom, hogy felhőtlen a kapcsolatuk, de szeretik egymást és a gyerekeiket, dolgoznak, családi programokat szerveznek stb. Eszembe sem jutna beleszólni a magánéletükbe, ha meg valaki állandóan engem kérdezgetne a privát dolgaikról, simán leállítanám. Lehet, hogy ha anyáddal nem dramatizálnátok túl a nővéred magánéletét és nem akarnátok folyton jobban tudni, hogy neki mit kellene csinálnia, ő is többet törődne veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!