Szerintetek normális, ha valakinek nincs bűntudata, hogy tönkretett két családot?
Biztos akkor is sokan igy vedenek , ha az o hazassagukba lepett volna bele. Korcsok a mai emberek, na! Nulla erkolcs, mindenkinek szabad mindent, a szajhakat vallon is kell veregetni. :)
En megertem h teged idegesit a novered viselkedese, de vszinu nem tudsz a helyzeten valtoztatni sajnos :(
Már sokan leírták, de:
Egy család/párkapcsolat szétszakadásáért sosem egy kívülálló hibáztatható, hanem az a fél, aki kilépett belőle a kívülálló miatt.
A nővéred életébe ne avatkozz bele ilyen szinten, pláne ne ítélkezz, ne csámcsogj meg pletykálj, mert semmi jogod ehhez.
Ha idegesítenek a kérdések munkahelyen, annyit mondj, hogy nem te vagy az illetékes a megválaszolásukban és pont. A kollégák sem tűnnek túl értelmes embereknek, ha a nővéredet nem merik kérdezni, csak a háta mögött tudnak pletykálni.
Pontosan, a szex az alapja a kapcsolatoknak. A férfiemberek többsége jól viseli a hisztériás nőket is a mindennapokban, amíg szexuális téren minőséget hoznak, külsejükre is ügyelnek. Ha viszont egy 45-50 körüli magára adó férfi felesége úgy engedi magának a hétköznapokban a minősíthetetlen hozzáállást, hogy már mellette szépsége is megkopott, ágyban sem akar, tud (pl. tág) már kellő minőséget nyújtani, akkor tök természetes, hogy lecserélik.
Ha a gyerekek felnőttek, akkor meg már az sem lehet szöveg, hogy otthagyta a gyerekeit, mert normális 18 feletti annak örül jobban, ha szüleitől önállósághoz kap minél szebb pénzbeni támogatást addig, amíg még tanul.
Szerintem itt a legnagyobb probléma a párkapcsolati kapcsolatba beleszóló rokonnal van vagyis Veled/Veletek. A nővéred felnőtt nő semmi közöd a magánéletéhez. A válás ma már mindennapos (sajnos) és a 20+ korkülönbség sem ritka. Ki tudja mi lesz ebből a kapcsolatból. Lehet hogy egy életre szóló kapcsolata lesz és lehet hogy egy év múlva szakítanak. Lényeg az hogy neked mint családnak támogatnod kéne a nővérdet nem fúrni a kapcsolatát.
Apám 72 éves anyám 51 éves én meg 24 éves vagyok. Ha betiltanád az olyan kapcsolatot amilyen a nővéredé akkor én meg se születhettem volna.
"a munkahelyünkön is mindenki tudja és engem zaklatnak az emberek a kérdéseikkel, pedig semmi közük hozzá. De a tesóm azt mondja, hogy ne foglalkozzak velük. De hogy ne foglalkozzak a mindennapi kérdésekkel?"
Kérdező, nálatok munkahelyen a mindennapi kérdések kizárólag a nővéred magánéletére vonatkoznak? Másról nem is tudtok beszélni a kollégáiddal?
Nekem is volt néhány kollégám, akiknek a mások magánéletén való csámcsogás okozott örömet, na velük legjobb egyszerűen nem foglalkozni. Teljesen igaza van a nővérednek, amikor azt mondja, hogy ignoráld őket. Ha valóban idegesítenek a kérdéseik és nem csak az van, hogy jólesik mártírkodni meg a szegény áldozat szerepét játszani, hogy "jaj mindenki engem kérdez a nővérem magánéletéről", akkor tedd nyilvánvalóvá számukra, hogy nem vagy nyitott a hülyeségeikre. Egyúttal pedig te is szokj le arról, hogy a nővéred magánéletében vájkálsz és ne akarj benne bűntudatot kelteni meg mindenféle mögöttes valótlanságokat belemagyarázni a kapcsolatába, akkor sem, ha nem tetszik neked, ahogy ő él. Feltételezhetően ő sem akarja előírni neked, hogy kivel lehess együtt és kivel ne, miken gondolkodj, miért legyen bűntudatod stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!