Miért van alapvetően kevesebb esélye párt találni egy olyan nőnek, aki átlagon felül iskolázott, pl. több diploma, nyelvvizsga?
Figyelt kérdés
Miért hiszik azt az emberek, hogy már területen deficites, vagy el van szállva magától?2010. jún. 18. 23:58
41/41 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy mindenkinek van ideálja, elképzelése arról, hogy milyen partnert szeretne magának. Ez természetes. Az magasan iskolázott nőknek -- nyilván szintén egy magasan iskolázott. Csak szerintem azzal kell vigyázni, hogy ez az ideálosdi ne legyen olyan merev, hogy egy egyébként megfelelőnek tűnő pasit azért dobjunk, mert nem annyira iskolázott. Ez ugyanolyan, mint hogy nekem alapból a sötét hajú, barna szemű férfiak tetszenek. De ha pl. annyira megfogna egy férfi, akkor nem hiszem, hogy zavarna, hogy ő történetesen szőke és kék szemű. :) Nos, azt hiszem, valahogy ugyanúgy van ez a diplomákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!