Diploma ill. oklevél kiadása csak nyelvvizsga fejében?
Szóval olvastam neten hogy kell általános C típusú nyelvvizsga vagy szaknyelvű középfokú, de zárójelben itt is "C" volt, pedig a középfok az a B2 nem?
A BGF-re szeretnék menni pénzügy és számvitel alapszakra és tudtommal úgy kapok diplomát.. vagyis oklevelet ha van nyelvvizsgám! Szóval akkor vagy középfokú szaknyelvi vagy felsőfokú általános kell? vagy a szaknyelvinek is felsőfokúnak kell lennie?
Most 11.-es vagyok és gondolkodok a középfokú általánoson angolból, de ha az meg is lenne attól függetlenül diplomát/oklevelet nem kapok csak pluszpontot a felvételinél?
Hogyha jól tudom akkor középfokú komplex és szaknyelvi is kell, mivel a diploma kiadásának feltétele bármely szakon a középfokú komplex nyelvvizsga a szaknyelvit pedig minden közgázhallgatónak meg kell csinálnia a diplomához.
Javaslom, hogy csináld meg felvételiig a középfokú komplexet a szaknyelvit nem hinném hogy meg tudnád hacsak nem közgázos suliba jársz. De a fősulin lesznek szakynelvi óráid szóval ott megtanítják jól.
Szia, én is ide szeretnék menni, de most. Szakmaival bővített komplex közép a minimum, 3 félévben oktatnak szaknyelvet ott, így nem lesz gond, ha még középszinten vagy, mert még van időd ;)
Sok szerencsét!
Tudsz küldeni privátot az e-mailemre! :)
Remélem felvesznek téged! :D
Szia, köszi, drukkolj!
Egyébként nem hiszem, hogy tudok küldeni, mert nincs ott link, amire rá tudnék kattintani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!