Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diploma ill. oklevél kiadása...

Diploma ill. oklevél kiadása csak nyelvvizsga fejében?

Figyelt kérdés

Szóval olvastam neten hogy kell általános C típusú nyelvvizsga vagy szaknyelvű középfokú, de zárójelben itt is "C" volt, pedig a középfok az a B2 nem?

A BGF-re szeretnék menni pénzügy és számvitel alapszakra és tudtommal úgy kapok diplomát.. vagyis oklevelet ha van nyelvvizsgám! Szóval akkor vagy középfokú szaknyelvi vagy felsőfokú általános kell? vagy a szaknyelvinek is felsőfokúnak kell lennie?

Most 11.-es vagyok és gondolkodok a középfokú általánoson angolból, de ha az meg is lenne attól függetlenül diplomát/oklevelet nem kapok csak pluszpontot a felvételinél?

2011. júl. 18. 16:26
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Na most már tudsz küldeni:D Beállítottam :)
2011. júl. 21. 12:30
 12/16 A kérdező kommentje:

Hallod!! pénzügy számvitel szak a bgf-en 401 pont:'(.. biztos nem fognak felvenni jövőre:'(...

Majd írj !! :)

2011. júl. 21. 21:26
 13/16 anonim válasza:

Hello, na nem sikerült a felvi, 396 pontom volt...

BME műszaki menedzser lett. Hát, megpróbálom...

Egyébként már van egy GM szakom folyamatban, ez a 2. lett volna.

2011. júl. 22. 01:23
 14/16 A kérdező kommentje:

Nem sikerült?:S sajnálom:'( pedig szorítottam... am nem számítottam ilyen magas ponthatárra? a bme-t 3. helyre jelölted?

Mi az a GM ?:$

2011. júl. 22. 19:06
 15/16 anonim válasza:

Szia,

hát én se számítottam. Tavaly felvettek volna, most 5 ponttal maradtam le. A GM az gazdálkodási és menedzsent. Levelezőn tanulom.

A műszaki menedzser a 3. helyem volt. Azt hiszem, megpróbálom, hátha...;)

2011. júl. 23. 21:43
 16/16 A kérdező kommentje:

Sok sikert hozzá! :$ Szorítok neked:$ és ha nem lenne nagy gond akkor majd kérhetnék némi felvilágosítást a felsőoktatással kapcsolatban? elég tudatlan vagyok pedig jövőre nekem is ..sok bajom lesz:D

Amúgy hogy sikerültek az érettségieid? hány %-osra?:) ill. tanulmányi eredményed milyen volt? pluszpontok? :)

2011. júl. 24. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!