Miért ragaszkodik ennyire hozzá?
Ha annyira szereted őt, akkor az ő kedvébe járjál, persze ne feledkezz el a saját érdekeidről sem. ha viszont már arról van szó, hogy megsértődött, akkor jobb ha elmész vele, vagy második lehetőséged az, hogy hagyd meg, míg ő fog bocsánatot kérni, illetve míg ő nem magától fog veled leülni megbeszélni ezt az egészet.
Ha továbbra is játsza a sértődöttet, akkor csak magára gondol.
szal megoldás: várj még egy kicsit h. ő "keressen" evvel, ha nem fog akár sokáig, akkor beszéld meg vele, vagy menj el az ő kedvéért :)
Hát én ha ate helyedben lennék nem mernék elmenni...ki tudja, hogy nem cserél-e le egy szamárért:S
Hallottam már ilyen esetet, hogy egyetemista fekete srác elvette feleségül a magyar lányt, elvitte haza, aztán eladta, a csak több év után tudott csak hazaszökni:S
Nem arab volt a férj, mielőtt valaki ezt mondaná:S
ezt még is hogy képzeled?
mi az hogy nem mész el vele? észnél vagy kislányom? te egyátalán nem is szereted.
És ez nem akarat kérdése. elmész és kész és punkt tum. ő hordja a nadrágot,és ne te mond meg hogy mit akarsz.
csoda hogy még nem vert meg ezért
és még ő sértődött meg? na szép. "csak" 2 hónap? hát annyi idő alatt már össze kéne házasodnod, az én párommal 2 hét után egybe keltünk, és a 2. nap már lefeküdtönk. gondolkozz el ezen, mielőtt kiírsz dolgokat!
utolsó! lehet, hogy te ilyen könnyűvérű nőcske vagy aki mindenkivel...khm.. elmegy, de én nem, és ha csak ilyen hangnemben tudsz írni, akkor kímélj meg a véleményedtől!
utülsó elötti! ez komoly? :S
Igeeeeeen:D!!!!!Még jóóó hogy menj el.
Ugyan már miért adná el.Még ha nem is lesztek együtt életetek végéig akkor is elmondhatod,hogy te már ott is jártál.
jó éld szépen azt a kis életedecskédet, és legyél vele boldog, avval az afrikai cséwóddal, de akkor is igazam van, és erről nem nyizok vitát
és a mai nap Győztese: Cuncikásska, = ÉÉÉÉÉNNN
hehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!