Van olyan család akikkel az igénytelenségük miatt nem tartjátok a kapcsolatot?
Az igènytelensèg nem pènz kèrdèse szerintem.
Igazából engem az nem zavar, hogy ha valaki nem akar sok pènzt keresni vagy gazdah lenni. Ez nem is igènytelensèg. Legnagyobb gond az, hogy ha az ember nem akar semmit az èletèvel kezdeni...
Gyári munkásokról ès hasonló emberekről nehèz vèlemènyt alkotni. Mivel ma már nem lètezik munkásosztály,de az ország az emberek nagy rèszèt a gyárakba akarja terelni az embereket olyan pènzèrt, amiből szinte alig lehet megèlni, nem mèg egy nornális èlhető èletet teremteni, mint a règi időkben.
Egy mai átlag fizetèsből milyen nagyobb luxust tudsz a pián meg a cigin kivül?
Persze elismerem, hogy sok prolinak bőven elèg a cigi meg a pia. De azèrt azt nem mondanám, hogy minden gyári munkas proli. Simán eltudom kèpzelni, hogy valaki x èvesen elkezd dolgotni valamelyik gyárba ès bele ragad abba az èletbe ès annyiea bele fásul, hogy nem lesz többre igènye.
Egyèbkènt a kèrdèsre válaszolva èn is szakitottam meg hasonló emberekel a kapcsolatot, nem kimondottan ezèrt...
Anyám, meg annak a szülei, testvérei teljesen ilyenek. Igénytelenek, a legigénytelebb emberek akiket valaha ismertem. Szerencsére apámnál nőttem fel inkább, nem az ő közelükben.
Nekik az élet egyetlen értelme a gyerek, a szülés, még mindig úgy vannak vele, hogy a nőnek csak a konyhában a helye. Az egy dolog hogy dolgozni nem akarnak, vagy ha dolgoznak, akkor is a legalja helyeken, mert nekik csak arra van igényük, mert "kell a f...nak érettségi" meg "okos vagyok anélkül is", de egy mondatot nem tudnak helyesírási hibák nélkül leírni. Nem fürdenek, ha nagy ritkán van náluk fürdés, akkor megy nagyapám, nagyanyám, meg a két 30as nagynéném, egy kádban, egymás után. A higiénia szót nem ismerik.
Nem vagyok rá büszke, de tagadom őket, mert amit leművelnek az már a legalja...
Nem igénytelenség, csak épp folyamatosan visszahúztak és beleugattak az életembe.
Röviden ennyi az oka, hogy 1000 km-re élek, és félévente egyszer látnak pár órát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!