Megtehetem ezt az exférjemmel?
A "beszéljük meg" részen túl vagyunk, ha felhozom neki, mered maga elé, meg se szólal, vagy terel.
A problémám:
Úgy áll a láthatáshoz, mintha gyerekkölcsönző lennék: variál, módosít, van hogy előbb hozza őket, vagy nem is jön el, és nem reagál az üzeneteimre, csak napokkal később ad elő valami ordas nagy kamut, majd ha megkérdem, miért nem jelzi időben, hogy nem jön, megint elhallgat napokra (kizárólag facebookon beszélünk, nem tudom az új számát)
A lányok (8 és 4 évesek) várják, mert mindig ígérget nekik, aztán rajtam csattan az ostor, nekem kell kezelni a csalódottságukat, frusztrációjukat, főleg a nagyét.
Eldöntöttem, hogy betartatom a végzésben leírt láthatást: kéthetente szombat reggel 9- vasárnap este 6-ig.
Ha nem jön fél tízig, elmegyünk a lányokkal a nyaralóba, ha értük jön, akkor én megyek, és másnap estig nem veszem át őket(lévén, itthon se leszek)
Megtehetem ezt, ha előre közlöm vele, hivatalos formában?
Azért csinalja ezt a pasi , hogy áthúzza a számitásaid, nem akar megbizható lenni , igaz , h a lányoknak árt vele , de öt ez nem erdekli!
Egy igazi aljas ember , jó primitiv lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!