Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden anya szépnek látja a...

Minden anya szépnek látja a gyermekét?

Figyelt kérdés

Még akkor is ha az valóban nem szép,mert azért lássuk be rengeteg csúnya gyereket és tinit látni az utcán és bizony nekik is van egy anyukájuk.

19/L

2010. jún. 18. 15:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen még Juliana Wetmore-t is szépnek találja az anyukája!
2010. jún. 18. 16:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!:)
2010. jún. 18. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem igen.

szerintem 2 féle változat van: 1. aki szépségkirálynőnek tartaja a gyerekét akkor is, mikor mindenki megilyed, ha meglátja, a szülő mégis fennen hangoztatja, hogy neki van a legszebb gyereke a világon.

2. a szülő tisztában van gyereke esetleges hibáival, de mégis szépnek látja, hiszen szereti. és mint tudjuk: a szeretet megszépít.

2010. jún. 18. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
74%

Lehet, hogy most nagyon kiábrándító leszek, de engem az anyukám egyáltalán nem lát szépnek. Egyedül a hajamat (sötétbarna), a szemöldökömet és a bőrömet (kreol) szereti.

Mindig éreztette velem, hogy nem vagyok elég jó a "bezzeg" emberekhez képest. Mindig másokkal hasonlítgatott össze. Én meg ettől rendszeresen kiborultam, hiszen nem vagyok arra kíváncsi, hogy a másik ember mennyire szép. Túl nagynak találta az orromat, kicsinek a mellemet…kiemelte az előnytelen oldalaimat. Sokáig szégyelltem magam, mert ezeket mind elhittem….

Tudom azt is, hogy neki is nagyon kevés az önértékelése, és azt is, hogy nem tehetek arról, hogy nem lát szépnek...

Nagyon sokat kellett azért kaparnom, hogy valamennyire el tudjon fogadni. Sosem jártam sikerrel, és ez persze rombolta az önbizalmamat. Hiszen kitől kapjon elismerést az ember, ha nem a saját anyukájától?!

Az önbizalmamat saját magam kapartam össze, vér verejtékkel, és kb. egy fél éve mondhatom el azt, hogy el tudom magam teljesen fogadni és szeretni.

21/L

2010. jún. 18. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
18:17...Az én Anyum a 2. féle változat.:D
2010. jún. 19. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!