Hogy képes egy anya elhagyni a gyermekét?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:14
2/13 anonim válasza:
Milyen szempontból? Örökbeadásra gondolsz?
3/13 anonim válasza:
Ha tisztában van vele, hogy ő nem tud megfelelő körülményeket biztosítani a gyerekének, és másra bízza a felnevelését, akkor teljesen megértem, hisz a gyerek érdekeit nézi.
4/13 anonim válasza:
Elsőnél ott a pont. Engem is elhagyott az apám (pedig semmi ilyesmi nem volt, hogy akaratán kívül születtem volna), 5 éves korom után felém se nézett, és senki nem köpi le emiatt. A férfiakat is ugyanúgy ítéljék meg, ha elhagyják a gyereküket, mint a nőket! Válás után is lehet látogatni azt a gyereket, ha már megcsinálta... Hogy vártam kis hülye koromban hétvégenként, és nem jött!
Ha férfi vagy nő elhagyja a gyerekét - mind a kettő undorító!
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy képes, ugyanis soha nem tudtam tőle megkérdezni. Csecsemőkoromban lelépett, nem láttam többet.
6/13 anonim válasza:
az ilyen embereknek nem való gyerek.vannak ilyen önző alakok.
7/13 anonim válasza:
Talán ezért nem kéne ítélkezni azok fölött, akik nem akarnak gyereket. (Pedig ezt gyakran csináljátok ezen az oldalon is.) Hadd legyen ez az ember szabad döntése, nem kell ezért senkit megszólni. Semmi jó vége nem lesz, ha valaki nem érez vágyat az anyasára/apaságra, csak enged a nyomásnak.
8/13 anonim válasza:
Csak van annyi eszük, hogy mások kedvéért nem vállalnak gyereket.
9/13 anonim válasza:
12:40 vagyok. Ezért nincs gyerekem.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem örökbe adásra gondoltam,például ha lelép egy pasival vagy ilyesmi.
Jó persze ez az apára is vonatkozik,de szerintem egy anya azért durvább, 9 hónapon keresztül benne fejlődik,töle függ.
2009. okt. 28. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!