Hogy képes egy anya elhagyni a gyermekét?
Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 12:14
11/13 anonim válasza:
mért és az olyan anya aki 9 hónapon át drogozott meg piállt és a gyerek születése után be kell adni egy pici drgot a gyereknek, hogy ne ríjon???? Én se akarok gyerek eggyet talán hogy ne haljon ki a családfám de azért még 2-3 örökbe fogok fogadni azoknak is kell egy család. én nekem meg a véleményem az olyan cigányokról akik le se szarják a gyerekeiket és csak azé csinálják őket hogy kapják érte a pénzt hát ez nem normális utána nemcsoda ha a gyerek 6 évesen szívja a cigit. mint pl amikor jöttem haza sok 6 év körüli gyerek ott szívta a sarokba( no comment ) és utána csodálkozunk hogy nincs fehér ember a földön amikor anya-apa - 12 gyerek ... 12 gyerek ha felnő 144 gyerek összvissz.
12/13 anonim válasza:
Na, örülök, hogy szerintetek egy anya elhagyás durvább. Aztán mikor válási kérdésekben azt állítjuk, hogy egy anyára nagyobb szüksége van a gyereknek,a kkor itt hömbölögnek, hogy de az apára is, az apára is!
Most mindenki a szűk környezetében gondolja végig, hogy hány apa hagyta ott a családját pl .egy új nőért, aztán azt is, hogy hány anya tette ugyanezt egy pasiért.
És akkor máris lehet újra fogalmazni a kérdést: hogy képes egy apa elhagyni a gyerekét?
13/13 anonim válasza:
Nem tudom, el sem tudom képzelni. Engem az igazi és a nevelő apukám is elhagyott, de túl éltem és túl tudtam rajtuk lépni. Az igazi nem fájt, sőt...a nevelő...hát az már annál inkább. Az élet furcsa dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!