Idegesít a nővérem barátja! (? )
és mi van akkor ha a nővéred azt mondja?
csináld úgy ahogy neked tetszik
és ha sokat van ott a pasas, mond meg a nővérednek, hogy unod
aztán ha nem intézkedik, legyél nyugodtan melltartó nélkül, hidd el, idegesíteni fogja hogy a pasija téged néz
Mit foglalkozol vele?
Ha a helyedre akar ülni, simán ne engedd oda. Nekem húgom horda fel a csávóit, de én sose zavartattam magam. Pólóban meg bugyiban szoktam otthon lenni, soha eszembe se jutott, hogy kiöltözzek olyan csávóknak, akiknek még a nevét se tudtam.
Szóval ő ÜL a helyedre? Így, még csak nem is valami feltételes módban, mintha talán téged is illene megkérdezni a dologról?
Ebből nekem nagyon az jön le, hogy a nővéredék elpofátlanodtak. Tessék a sarkadra állni és pl a következő ilyen helyzetben a legnagyobb természetességgel leülni a SAJÁT helyedre. Tesódnak meg mondani, hogy ide max ülHET a pasija és azt is majd akkor, ha te megengeded. Azért tudjuk már a határokat.
4es, milyen irigység ?
Más szexuális èletét hallgatni rendszeresen inkább borzasztó kellemetlen es zavaró
Én 11 voltam mikor a nővèrem hazahozta a pasiját. A szobànkat egy falnak nem nevezhető valami választotta el.
A legszebb hogy amikor szóltam neki hogy ez engem zavar ( próbáljanak meg este csendbe lenni ), akkor azt mondta nem tudja miről beszélek, nyitva maradt az ablak biztos csak a forgalmat hallottam ...... aha persze én meg egy kész idióta vagyok .
Amíg valaki nem a saját lakásában, hanem más otthonában (akár szülői ház) intézi a szexuális életét, akkor igenis legyen figyelemmel a többiekre és legyen képes visszafogni magát .
Utalom az irigyseges valaszokat! Primitiv megkozelitese a dolgoknak.
Akkor en is irigy vagyok?! Mert engem is rohadtul idegesitenek, amikor a szuper sogor megerkezik, jobban otthon van mint en. Sajnos szar eletem lett, valas, penztelenseg, es amyamnal kell laknom.
Hugica 2hetenkent megerkezik az uj parral. Pikkpakk leosztjak az eszt, en pedig nem vagyok jokislany, aki bazsajogvva tarsalog a vendegekkel. A kishulye, lesajajnalt ugyis en vagyok.
Irigyseg?! Azert mert bant, hogy kiporszivoznak, rendet raknak ott, ahol mindezt en megteszem.
Az irigyseg kozonseges buta tulajdonsag.
Megertelek.kerdezo, pedig te fiatal vagy. Nekem lenyelni jopofizni mar idosen kene. Nem sikerult. Magamra csukom.az ajtot ha jonnek. Mert szegyellem, hogy faj a sajat sorsom.
Az a baj, hogy a "bocs, oda xy ül" szerintem nem épp kérésnek hangzik, hanem mintha legalábbis valami betolakodó lenne a kérdező.
Ami meg a szexet illeti, amíg az a ház nem egy kupleráj, ahol mindenki qúr, addig igenis elvárható, hogy kussban csinálja a kedves párocska. Majd ha lesz saját lakásuk vagy albijuk, ott úgy dugattyúznak, ahogy csak akarnak. (Mondjuk ez sem igaz, mert ott is zavarhatnak másokat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!