Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál egy ilyen nőről?

Mit gondolnál egy ilyen nőről?

Figyelt kérdés

A gyerektartást nem a gyerekre költi,hanem magának vesz belőle kozmetikumokat,ruhákat.Persze az apa nem tud semmit a dologból.

Ja még mielött valaki írná,nem én vagyok az:)

Nincs még gyerekem,de ha esetleg valaki külön megy a párjával és a párja fizet a gyermek után, akkor azt elvileg a gyerekre szokták költeni nem?

2010. jún. 18. 11:44
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az anya munkanélküli,még sosem dolgozott,végig itta a terhességét,diszkóba is jár,nem egyszer velem volt, a gyerekre vigyáz a nagymama,ha hívják,hogy jöjjön haza a gyerekhez kinyomja a telót,na erről ennyit és már én is segítettem rajtuk sokat. A többi válaszra most nem tudok reagálni,mert dolgom van sajnos,majd este.
2010. jún. 18. 12:31
 22/32 anonim ***** válasza:
59%

nincs gyerekem, munka nélkül vagyok, de fodrászhoz muszáj mennem, néha egy egy ruhát muszáj vennem magamnak, mert különben hogy a fenébe megyek el állásinterjúkra???

a kérdező meg apuka új csaja, aki sajnálja a kölöktől azt a havi pár ezret

2010. jún. 18. 12:40
 23/32 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem kéne beleavatkoznod olyan dolgokban amihez semmi közöd...inkább imádkozz h neked ne keljen gyerektartásért könyörögnöd senkinek és nem lesz gond.
2010. jún. 18. 12:47
 24/32 anonim ***** válasza:
55%

No,no,no, kezdenek elfajulni a dolgok!

Kedves kérdezőt mennyien piszkálják, miközben fogalmuk nincs a valóságról.

Mivel én sem tudom az egész történetet, csak amit itt leírtál, szerintem nem jó anya.

Aki diszkózik, iszik a terhesség alatt már egy kicsit bukott anya.

Kérdésere válaszolva: Elvileg a gyerekért járó pénzt a gyerekre kéne költenie!

2010. jún. 18. 12:49
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Apám semmilyen pénzt nem adott 12-14 éves koromtól, anyu meg három gyerekkel rokkantnyugdíjas lett, perelni nem merte mert így is tönkre tette és félt tőle.

Apám mindenkinek azt terjesztette, hogy amit ad ránk pénzt azt anyu magára költi.

2010. jún. 18. 12:56
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek nem éhezik, és nem az oktatásától veszi el, akkor a nő úgy osztja be a pénzt, ahogyan akarja.

Egyébként elég butus, hogy megosztja veled, ha utána itt furkálod.

2010. jún. 18. 13:01
 27/32 anonim ***** válasza:
47%

Ilyen nőt én is ismerek, de ott apa szerencsére hamar észrevette és okosan lépett.

Röviden a sztori: anya hetente műkörmösnél, szoliban, új ruhák, cipők garmadával, a gyerek meg a turkálóból kapott ezt-azt, ovi, aztán suli után pedig a négy fal között bezárva.

Apa bírósághoz fordult és sikerült úgy megegyezni, hogy apa közvetlenül kifizeti a gyerek különóráit (nem ám anyuci kezébe!), plusz számlával igazolhatóan havonta x forintot a kicsire költ (programok, ruha, iskolai felszerelés, iskolai étkezés, gyümölcs, stb.). Azóta a kisgyereknek is van rendes ruhája, jár különórákra, anya pedig eszi a kefét és non-stop szidja a volt férjét.

Persze nem szabad általánosítani, de sajnos el kell ismerni, hogy ilyen nők is vannak.

2010. jún. 18. 13:53
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

1.Nincs közöd az életéhez/életükhöz

2.Nekem kicsit kilóg a lóláb,hogy kizárólag Ő gonosz,szemétláda,iszákos munkanélküli,csapnivaló anya...Szerintem TE önigazolást vársz,de én ehhez nem asszisztálok úgy,hogy még csak nem is ismerem azt a nőt,akiről itt beszélsz.

3.A gyerektartást mindenki arra költi,amire szeretné.érdekes módon a gyereke még nem halt éhen,nem fagyott meg,stb.S amit már az előttem szólók is írtak: tudod,igényes/ápolt külső nélkül nehezen fog munkát találni.Szerezz Neki egyet,ahelyett,hogy itt szapulod habzó szájjal!Ennyit erről.

2010. jún. 18. 16:44
 29/32 anonim ***** válasza:
Ma 12:40-es remekül ráérzett egyébként a dolgokra!Mondjuk lehet,hogy egy ,,kedves" kis sógornőről van szó,azok is szoktak így furkálódni az interneten a másik háta mögött.
2010. jún. 18. 16:51
 30/32 A kérdező kommentje:

hoppá unokatestvérről van szó akivel egy társas házban élek. Látom nagyon fáj nektek valami:D Ja nektek is csak a gyerektartás a jövedelmetek,tisztelet a kivételnek.

További jó szórakozást.

2010. jún. 18. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!