A ruha és a kozmetikum is alap dolog, az más kérdés, hogy milyen mértékben.
2010. jún. 18. 12:04
12/32 anonim válasza:
Én kapok gyerektartást.Egész pontosan =a volt férjem felkerekítette) 14.000 forintra..
Ennyi jár a törvény szerint..Én igaz nem járok ilyen kozmetikai helyekre,de szenvedélyesen vásárolgatok cipőket...ha nekem valaki azt mondaná,hogy milyen anya vagyok,hogy a 14-000 forintot nem a fiamra költöm arra haragudnék! Hiszen a fiam 1 hét alatt megeszik 14.000 forint értékben kaját...
Elképzelhető,hogy az anyuka sem kap olyan hűűű de sokat.A gyermeke tiszta,rendes ruhában jár,neméhezik,és megvan a megfelelő játéka amire vágyik...Ha maradt még pénze akkor miért ne költse magára is???
Honnan tudod,hogy nem a gyerekre költi?? Szegény gyerek mocskos,éhezik?kunyerál???
2010. jún. 18. 12:08
13/32 A kérdező kommentje:
Nem költ a gyerekre,közeli kapcsolatban állok vele szóval jobban tudom. Kizárólag pelenkát vesz neki,ruhákat is össze kunyerálja,az apa csak hébe-hóba tűnik fel,csak pénzt küld a gyermekét nem látta már 2 éve.
Na mindegy,köszi a válaszokat. Mondjuk fura,hogy egyes anyukák az állam pénzét és a gyerektartást magukra költik,én csak azt költeném magamra amiért megdolgoztam. No mindegy nem az én dolgom......Minden jót!
2010. jún. 18. 12:13
14/32 anonim válasza:
Légyszi, légyszi, fikázzátok le minél többen a kérdésben szereplő nőt, hogy a kérdező kisebbségi komplexusa fel legyen oldva, és különbnek érezhesse magát nála. Úgy látom, nagy szüksége van rá, hogy olyan embert találjon, akinél jobb lehet, és ezt a nagy nyilvánosság is hangzatosan elismerje, mert önmagában egy senkinek tartja magát.
2010. jún. 18. 12:16
15/32 anonim válasza:
Előző vagyok? Amúgy mi az, hogy csak pelenkát vesz neki? Ha csak pelenkát venne neki, már régesrég éhen halt volna. Ostoba vagy.
2010. jún. 18. 12:17
16/32 anonim válasza:
ha családod van minden bevétel közös! akkor most én költekezzek úgy, hogy van a Tgyas (amit ugye én kapok) 90e ft, van a két gyereknek összesen 23e ft a családi, apa keres 300e ft az az övé? a rezsi legyen 100 akkor 25-25 fejenként? és agyerekek tartoznak amig nem keresnek? ez így marhaság. annak a nőnek van havi Xe ft jövedelme, összesen. ebből megoldja a család szükségleteit a többit úgy költi el ahogy akarja. ha magára akkor úgy. én spec inkább a gyerekeimre költök, de én soha nem voltam a szépségápolást túlzásba vivvő, 20évesen sem. bár havi 1 fodrász, kozmetikus és körmös nekem is belefér, pedig aki gyes-en van úgyanúgy a párjára-családjára van utalva.
2010. jún. 18. 12:20
17/32 A kérdező kommentje:
Hú de ideges lett valaki:D
Miért lenne kisebbségi komplexusom?
Vagy csak más elképzeléseim vannak az anyaságról?
Szerintem aki nem teheti meg az ne magára költse a gyerek pénzét.
2010. jún. 18. 12:22
18/32 anonim válasza:
Amit egy nő magára költ, azt egyúttal a gyerekére is költi mindig. Mert ha az anya jól érzi magát, az a gyerekének is jó. Ha nem vesz neki enni, hanem szoptat, akkor nyilván az anya eszi meg amit a gyerek utána kiszopik belőle. Én is kapok gyerektartást, de az semmire nem elég, a gyerekeimre háromszorosát költöm. És a férjem közben még üzenget, hogy mit vegyek a gyereknek abból a pénzből, amit vonnak tőle, meg hogy azt adjam oda a gyerekek szülinapjára, karácsonyra. Arra nem gondol, hogy etetni, ruházni, iskolázni is kell őket.
2010. jún. 18. 12:23
19/32 anonim válasza:
egy fontos kérdés: szeretetet azért kap a lurkó? mert akkor tök mindegy, hogy a ruhákat honnan szedi össze. megjegyem, én sem vásárolok új ruhákat a lányomnak, eszemben sincs annyit költeni ruhákra, mikor kb 2-3 hónapig jó rá.
2010. jún. 18. 12:25
20/32 anonim válasza:
a gyerektartá snem a gyerek pénze! az egy szülői hozzájárulás a neveléséhez. és tegyük fel az anyának olyan a munkaköre (pl. ügyintéző egy bankban) akkor kötelessége "jól" kinézni különben repül! ha a gyerek egészséges, szépen fejlődik akkor nincs értelme keresgélni a másik pénztárcájában! talán állst keres anyuka ezért ad többet magára. az én élemeben is volt olyan, hoyg a munkaadó elvárása volt a rendszeres fodrász és kozmetika. a ruházkodásról ne is beszéljünk, pedig én sem k.vaként álltam a soron
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!