Mit gondolnál egy ilyen nőről?
A gyerektartást nem a gyerekre költi,hanem magának vesz belőle kozmetikumokat,ruhákat.Persze az apa nem tud semmit a dologból.
Ja még mielött valaki írná,nem én vagyok az:)
Nincs még gyerekem,de ha esetleg valaki külön megy a párjával és a párja fizet a gyermek után, akkor azt elvileg a gyerekre szokták költeni nem?
Elvileg igen, de ha bemész egy szépségszalonba elég sok nő nem veti meg hetente a 2500 Ftos műszempillát, a fodrászt, manikűrt kozmetikust és családanyák!!!!!
Én fiatal 21 éves lány létemre ezen voltam kiakadva hogy ezek 20-30ezret hagynak havonta szépségszalonba én meg sokszor egy fodrászt sokkalok egyedülállóként magamnak ugy h van fizetésem!
Nő fizetése (tegyük fel) 100 e Ft.
Gyerektartás (tegyük fel, gőzöm sincs) 30 e Ft.
Kiadások (fiktív): gyerekre 40 ezer, nőre 40 ezer, rezsire 50 ezer.
Ha minden ki van fizetve, nem mindegy, hogy a 30 ezer hova kerül?
1. Neked ehhez mi közöd?
2. Honnan tudod, hogy a gyerektartást költi el? Meg vannak jelölve az apától kapott bankjegyek?
3. Ha a gyereknek mindene megvan, aligha kéne bármit is gondolni.
Hát, apa nyissa ki a szemét. Oldja meg ő. Ha tényleg ilyen a nő, no comment...
Viszont az első válaszolót nem értem. Mi abban a probléma, hogy vki költ magára? Ha megteheti, tegye. Attól még, hogy családanya mellette, nincs borítékolva, hogy otthon éhezteti a gyereket. Meg ugye a homlokára sincs tetoválva...Megint ezek az előítéletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!